2016

25. Marts:
På søndag den 27. marts kan du opleve vores jernlady Pif på en travbane for sidste gang. Det sker når Pif får en æresrunde på Lunden umiddelbart efter 1. løb, som er programsat til kl. 13:15, Et løb som har fået navnet "Farvel og Tak Pif-løb".
Se mere på Travet.dk
Baneprogram til løbsdagen kan downloades her: Travbanen.dk

Billedet her er fra 15. marts på Jägersro, hvor Pif fik justeret seletøjet til løb for sidste gang af Anders, som også været en fantastisk træner for Pif i hele hendes karriere.

 
 
 
 

 
15. Marts:
Det blev til en 5. plads i Pif´s sidste løb, hvor feltet kom samlet i mål. Pif følger godt med fra start, falder så lidt tilbage midt i løbet, men kommer på vanlig vis stærkt igen til sidst, hvor de førende heste dog viste sig lige at være en tand stærkere. Måske ikke helt det vi havde drømt om på denne sidste løbsdag, men på den anden side så skylder Pif bestemt ikke noget med hendes karriere taget i betragtning. Nu ser vi fremad mod nye kapitler, hvor Pif skal være følhoppe.
Se løbet her: Jägersro, løb 2

Så er det i morgen 15. marts kl. 18:37 på Jägersro at vores stjerne Pif indstiller karrieren, når hun for sidste gang køres frem til start med Jörgen Sjunnesson i vognen.
Pif har fået startnummer 5 i et felt som tæller andre rigtigt gode heste, men vi håber selvfølgelig at hun slutter godt af.
Det har været en fantastisk rejse med Pif. En rejse som for det meste har givet medgang og mange flotte sejre.
Efter hendes sidste løb er kørt i morgen tager Pif turen til det nordlige Jylland, hvor hun bliver bedækket med Ens Snapshot.

Men velmødt i morgen på Jägersro, hvor Pif giver den gas for sidste gang.                     


2015
Året 2015 var både op og ned
 
Pif tjente knap 60000, men synes hun var rigtig uheldig i mange løb, hendes bedste løb var på Jægersro, hvor hun satte 40 meter til ved galop, alligevel var hun nummer 4 i tiden 11.6 fantastisk løb af hende denne dag. 
 
Unbelievable havde sine gode dage som dårlige, satte rekord 14.8 og løb 15 over 2000 meter på Lunden, tjente ca 40000 kr, vi tror hun har lidt problemer med halsen, prøver forskelligt udstyr. ellers er hun fin nok, men er havnet i en hård klasse.
 
Begge heste starter fortsat i 2016, Pifs sidste start gik hun igen et kanonløb, var meget tæt på at vinde, sluttede helt fantastisk af. starter igen lørdag d. 20 februar, det gør Unbelievable også, denne gang med helt nyt udstyr, så 2 spændene starter.
 
                                                Børge

NYT NYT

En lille opdatering på hvordan det går med staldens heste.

 
Unbelievable har efter sin store skade ved at være i form igen, blev d. 15 september nummer 2 på Jægersro i tiden 17.3 over 2140 volte
 
Starten efter på Lunden blev hun efter en hård åbning nummer 5 i tiden 16.8 over 2000 meter AUTO
 
Næste start bliver tirsdag d. 20 oktober på Jægersro.
 
______________________________________________________________________
 
Pif har startet på lunden med Peter Ingves i et 
selvmords løb, pressede for spids næsten 1 km.
 
Mødte så Classic Grand Gru og Sunbeam på Nykøbing, blev femte efter igen et hårdt løb.
 
Så prøvede vi hende på Bornholm, men banen var for lille til Pifs store gang, lidt øv .
 
Sidste start var på Nykøbing, hvor hun var nummer 3 over 2700 meter volte i tiden 17.7, gik godt
 
Men svært at finde løb til hende, men Pif virker frisk og klar 
 
Børge

                                        PIF

Pif var til start d. 16 Juni på jægersro i et løb over 2640 meter med Anders i vognen, gik et rigtig godt løb, blev nummer 4 i tiden 15.5, fuldt godkendt


Så var Pif til start i Århus på årets varmeste dag, stod ellers helt fornuftig, men var helt væk den dag, vi tror hun ikke havde fået vand nok, så lidt øv


Vi meldte Pif til Hugo Åbergs dagen på Jægersro under 1.1 million, det viste sig at være godt.

Pif havde fået en fra Canada i vognen, som havde vundet 5600 løb, de tog en stille start, men fik en galop på med 750 meter tilbage af løbet, men fløj nærmest de sidste 500 meter, nåede 4 pladsen i tiden 11.9, satte vel 25 meter til ved fejlen, og var kun 2 meter fra førstepladsen, og samme tid som nummer 3, så det var et af hendes bedste løb.

Velkommen til vores hjemmeside

Vi havde gode forventninger til vores starter på Fyns Væddeløbsbane, men 5 dage før, kom Unbelievable til skade i boksen, temmelig alvorlig skade, som koster måske 2 mdr, før hun kan starte igen.


Pif til gengæld startede, blev en flot nummer 2, i tiden 14.1 fra dødens af, i regnvejr, Var flyvende over mål, blev sinket lidt i sidste sving, ellers måske :)

Pif starter igen tirsdag d. 16 juni på Jægersro, et løb over 2640 meter, der er 8 med i løbet, Anders og Pif har fået spor 6. Løbet køres kl 18.15

                                       Børge

Sidste nyt

Så nærmer sommeren sig og vores heste er begyndt at starte igen, Unbelievable har startet 3 gange i April, og har gået helt fantastisk.

 
I den første start blev hun nummer 2 med Ken Ecce i tiden 16.2 over 2020 volte , ny rekord med over 2 sekunder.
 
I den anden start var det med Anders i vognen, denne gang i Auto 2000 meter, Anders kørte et godt løb, trak Unbelievable ud i sidste sving og vandt let i tiden 15.1, ny rekord igen.
 
I den tredje start var hun blandt favoritterne på Jægersro, men sad i dødens alle 2140 meter, det blev for hårdt, men løb alligevel 16.1, så helt godkendt.
 
Pif har startet 2 gange i år, første gang på Car Center Racetrack, det blev en fjerdeplads i tiden 15.7, havde lidt trafikproblemer i sidste sving, ellers havde hun været nummer 2.
 
Den anden start var på Jægersro i et løb over 2640 meter, tog spids hjemmefra, slap til favoritten, hang på til sidste sving, fik den sidste præmie, løb 14.7 over den lange distance, helt godkendt.
 
Så vi glæder os til de næste starter :)

Unbelievable

                                 Lunden

 
Unbelievable starter igen på lunden d. 22 Marts, men først vil jeg fortælle lidt om de 2 sidste starter.
 
For 2 starter siden, havde vi lidt i tankerne at det måske var sidste start for os, hvis ikke Unbelievable gik bedre, vi havde fået Birger Jørgensen til at køre, starten endte med at de sad fast over mål med kræfter sparet, Birger sagde at det var andenpladsen der røg, tid 19.0.
 
Sidste start fik de et lille puf i første sving, som kostede 20 meter, som de så måtte indhente, da de havde gjort det, kørte Birger ud i andet spor, sidste km efter 17, og de nåede 4 pladsen i tiden 19.8, helt fornuftig, derfor får hun chancen igen.
 
Søndag d. 22 Marts ca kl 13, kører de i andet løb, igen med Birger i vognen, forventer en 18 tid denne gang, må være nok til at få penge med hjem.
 
Børge
 
 

Årets resultat

                                 2014

 
Samlet resultat for vores heste i 2014
 
Pif startede 17 gange, Pif vandt 4 gange, 2 gange i Sverige, og 2 gange i Danmark, satte benerekord på Halmstad og Nykøbing.
 
Tjente i 2014 kr. 93591, har ialt tjent 753462 kr
 
Løb som stærkest i 2014 i snorene 13.9, og i auto 11.6.
 
____________________________________________________
 
Unbelivable startede 6 gange ialt, vandt 1 gang, og var i pengene 5 gange
 
Det blev til ialt kr 6200.
 
Unbelievable løb som stærkest 19.8 i Odense
 
Det var Unbelievables første sæson.
 
 
                                   Børge

Car Center Racetrack d 30 December

                              Unbelievable

 
Unbelievable var meldt i noget der hedder amerikanerløb, hvilket betyder at hestene får startspor efter hvormeget de har tjent, det betød at Unbelievable fik spor 3, den med spor 11, havde næsten tjent det tre gange så meget. men sådan er betingelserne en gang i mellem.
 
Unbelievable/Anders var ude efter spidsen, men kunne ikke komme ned foran nummer 1, krøb ned i ryg på denne, havde lidt problemer i tempovekslen på sidste langside, tabte ca 10 meter, men holdt farten til mål som nummer 4, har været i pengene i alle sine starter.
 
Unbelievable starter i det nye år, når noget passende er der.
 
                         Pif
 
Pif havde denne gang 80 meter tillæg i et hoppeløb, havde indhentet de førende efter 1000 meter, Anders angreb på vej ind  i sidste sving, det gik stærkt, havde hurtigt et forspring på 20-30 meter, men tabte fart kort før mål, hvor hun blev slået på selve målstregen, men gik helt fornuftig.
 
Pif får nu ferie, regner med at hun starter igen til marts.
 
Ellers godt nytår til alle
 
Børge

resultater

                                 Pif Og  Unbelievable


Vi tager Pif først, Pif og Anders var til start på Jægersro i et løb over 1640 meter, fik fejl på i første sving, gik siden hen rigtig godt, blev nummer 5 i tiden 13.1, må siges at være godkendt, men fejlen kostede sejren.

Pif starter næste gang d. 17 dec. på jægersro i et løb over 1640 meter med 70000 til vinderen, spor 6.

Unbelievable var til start på Lunden d.14-11 i et løb over 2000 meter, Unbelievable satte afsted i pasgang, som kostede ca 40-50 meter, men gik sidenhen helt fantasisk, fik de sidste penge, og løb 20.1, hvilket vil sige ca 17.5 - 18 de sidste 1900 meter, godt.

Så startede hun igen på Odense d. 14-12, i et løb over 2160, røg igen i pasgang hjemmefra, men blev nummer 5 i tiden 19.8, men var ikke lige så fin som på Lunden, så hun får en lille pause, starter nok d. 30 på Nykøbing.

Unbelievable har startet 5 gange, alle gangene i pengene :)

                            Børge

Car Center Racetrack

                                 Unbelievable

 
Efter en afcantring i topfart, blev Unbi gjort til favorit, Anders kørte efter spidsen, fik den let, kørte 28 de første 1500 meter, de værste modstandere sad i ryg og andet par udvendig, så det var lidt spændene om hun kunne holde til mål.
 
Midt i sidste sving bliver der sat fart på, og da de begynder at angribe bagfra med 250 meter tilbage,  så det lidt svært ud, men da Anders trak vattet for første gang nogensinde, så skete der ting og sager, rakatmotoren blev tændt, og Unbi kunne holde alle fra livet til sejr. 
 
De sidste 200 meter vil jeg tro blev afviklet omkring 15-16 stykker.
 
Må rose Anders/Siv og hele stalden for et godt stykke arbejde, Unbi har ikke altid været den nemmeste, men det bliver hele tiden nemmere.
 
                      Børge
 
 
 
 

Pif

                                      Åby

 
Pif starter  onsdag d. 19 på Åby, løbet er udskrevet som hoppeløb under 950000 kr, Pif har tjent 898000 s kr, så det kan ikke være bedre.
 
Løbet er på 2140 meter, Peter / Pif har fået spor 9, kan vise sig at være okay, blev nummer 4 mod tilsvarende ekvipager sidste gang hun startede på Åby
 
70000 til  vinderen
 
                              Børge

Unbelievable

                                     Unbelivable

 
Unbelievable starter næste gang på Car Center Racetrack i 2 løb, med nummer 1, løbet køres kl 12.50 og det er Lørdag d. 15 november.
 
                                      Børge

PIF

                                      Jægersro

 
Pif valgte at springe kort efter start, satte 20-30 meter til, kom op til feltet i sidste sving, men sad fast bag en træt hest over mål, så øv
 
Ifølge Steen Juul var hun flyvende, og i absolut i kanonform, så vi glæder os til næste start, denne gang løb hun 13.9 med fejl, og puls på 21, :)
 
                                   Børge                       

Pif

                           Pif


Pif er på startlisten til tirsdag d. 4 november på Jægersro, løbet er 1640 meter med voltestart, der er 7 deltagere, Pif/Steen Juul har fået spor 3, løbet køres allerede kl 17.49, det er 2 løb, førstepræmie på 35000 s.kr

Håber på en placering blandt de 3 første :)

                         Unbelievable

Unbelievable skulle have startet på torsdag på nykøbing, men var lidt hævet i bentøjet efter løbet på nykøbing, Anders kunne ikke finde nogen fejl, men valgte at vente en løbsdag med at starte igen, Unbelievable har dog passet sin træning efter planen.

                         Børge

Car Center Racetrack

                                Unbelievable


Lige før starten af løbene på Car Center Racetrack, kom der en kæmpe regnbyge, som gjorde banen blød.

Unbelievable skulle prøve autostart for første gang, det klarede hun med glans, kom rigtig godt afsted i et voldsomt tempo, da Ken Ecce hest var meget hidsig, 15 de første 500 meter, Unbi ligger 3 indvendig, Anders vælger at køre forbi et par trætte heste, og kommer ind i opløbet som 3, men ikke mere benzin på tanken, ender med en 5 plads i tiden 20.7, som må siges at være godkendt.

Unbi bliver hele tiden bedre, modstanden idag havde løbet både 17 og 18 i deres sidste starter, så 20.7 i en tung bane er fint.

                                        Pif

Siv Diamant og jeg kørte op til Åby med Pif, turen tager ca 5 timer hver vej, Pif er en fantasisk rejsehest, står bare og hviler og spiser hø.

Vores Staldpige Siv som har været i praktik hos Anders, er startet på skole for at gøre hendes dyrepasser uddannelse færdig, men vil stadig tage ud med vores heste, i det omfang hun kan :) det er vi glade for.

I selve løbet prøver Peter at komme ned foran nummer 1, men lykkedes akkurat ikke, men får et løb som 3 udvendig, angriber med 350 meter tilbage, kommer stærkt i sporene, på et tidspunkt ligger hun nummer 2, men ender på 4 pladsen, kun slået med 1.5 meter, det fik vi 9100 s.kr for.

Pif møder her rigtig gode heste, så fuldt godkendt, Peter var tilfreds :)
 
                                BørgeVelkommen til vores hjemmeside

                                 Jægersro

 
Starten på Jægersro blev helt forkert, kunne ikke komme ned i banen fra spor 7, kørte ellers voldsomt stærkt, men måtte bakke ned som sidste hest, der blev Peter/Pif hele løbet, kom hjem på 12.5.
 
                           Car Center Racetrack
 
Unbelievable starter Onsdag d. 22 på nykøbing, spor 3 bag bilen, er meldt lidt op, skal møde heste, som har løbet stærkt, så vi ligger lavt i vores forventninger, men Unbelievable bliver hele tiden bedre, Anders kører.
 
Husk løbene køres kl 15.15
 
                             Åby
 
For første gang har Stald BP Hegn, 2 heste til start på samme dag, Pif og Peter Ingves starter i et hoppeløb på Åby, med 70000 til vinderen, det er 7 løb, har denne gang fået et godt startspor, nemlig 2, så det skulle være muligt at få en præmie med hjem :)
 
                              Børge

Unbelievable

Unbelievable slap godt fra sin første start, på forhånd var Anders lidt nervøs for starten, men Unbelievable opførte sig perfekt, fik ryg på den førende, blev liggende der indtil opløbet, hvor der blev kørt rigtig stærkt, ligesom Anders trækker ud for at køre, kører de andre, som så betyder at Anders/Unbelievable taber 10 meter, men over mål er de nummer 3, i tiden 22.4, sidste km bedre en 20, sidste 200 meter gik det stærkt, så alt i alt en god præstation.


Unbelievable bliver hele tiden bedre, tungt afbalanceret, og fast vat + ørehætte, så der er lidt håb om en fornuftig hest, når vi kan køre hende uden sko, så tror jeg der ligger god fart i hende.

Næste start vil højstsandsynlig blive på Nykøbing.

                               Pif

Pif starter på Jægersro tirsdag d. 14 oktober i et hoppeløb med 35000 til vinderen, i vognen sidder Peter Ingves, spor 7 over 1640 meter, 3 løb.

Modstanden er god, men det er Pif også.

Denne dag starter Apapmand også, en 2 åring fra Anders, dette foregår i 1 løb.

                          Børge

Unbelievable

Unbelievable var søndag d. 28 September i rutineløb på Charlottenlund Travbane.


Anders/Unbelievable løb 19.5 over fuld distance, hvilket var fuldt godkendt, så stærk ud.

Anders mener at Unbelievable er klar til start.

                                   Børge

Halmstad

                                         Super løb

 
Efter regn kommer sol, sådan er det også i travløb. efter punktering på Jægersro, skulle vi til Halmstad og tage revanche, og hvilken revanche.
 
Peter Ingves kørte til hjemmefra, fik spidsen og kunne nøjes med at køre 1.12 de første 500 meter, ingen havde lyst til at trykke på undervejs, så Pif/Ingves kunne nærmest køre baglæns på sidste langside, først med 250 meter tilbage begyndte de at angribe bagfra, men Peter Ingves var klar med slutspurten, og slap lidt på linerne, hvilket betød at Pif fløj ned gennem opløbet, til en kort, men sikker sejr.
 
Pif havde en puls på 20, vattet sad stadig i ørerne, så der var masser på tanken.
 
Modstanden var lige under de bedste, men afgjort gode svenske heste, så det lover godt for næste start, som bliver på Jægersro d. 14 Oktober.
 

Gode 25000 svenske kroner

 
Dejligt at se Pif i en rigtig god forfatning, glad og toptrimmet, godt arbejde af Team Fachmann .
 
Peter udtaler: Hun er jættefin
 
Siv udtaler: Turde næsten ikke se 
 
Torben Nygård udtaler med 250 meter tilbage: Tillykke med sejren
 
Anders udtaler: Det så let ud
 
Formand udtaler: Vidste det
 
                                               Børge

Lunden - Jægersro

                           Lunden


Pif var til start i Derby weekenden, blev desværre sat af i 3 spor, så Anders måtte bakke ned som sidste hest.

Foran kørte de ikke en meter, først med 500 meter tilbage af løbet satte de tempo på, hvilket betød at alle havde masser af kræfter tilbage, Pif løber faktisk rigtig stærkt de sidste 500 meter, formen er på top. så vi ser fremad :)

                             Jægersro

Tirsdag d. 9 sep var Pif til start på Jægersro, godt startspor ( 4 )

Steen Juul kørte efter andet par udvendig, men på vej ned i banen, rammer en konkurrent Pifs hjul, som punkterer med et brag, som gør at Steen kører et let arbejde efter de andre, som han sagde efter løbet, mod disse heste bliver man ingenting med fladt dæk. så helt fornuftig at køre et roligt arbejde.

Pif løb med fladt dæk, med masser af kræfter tilbage 13.8, så ikke ringe.
                              Halmstad
                       
Pif er meldt til Halmstad mandag d. 22 September, har fået spor 2 over 2100 meter, Peter Ingves tilbage i vognen, dette løb køres kl 14.10 ca

Kun 6 heste til start, så gode muligheder for penge med hjem :)

                            Børge

Velkommen til vores hjemmeside

                              Lunden


Nogen gange går det godt, andre gange skidt, denne gang det sidste.

Intet gik efter planen, lige fra vejret, til afvikling af løbet.

Men vi havde en frisk hest efter løbet, hvis vi skal finde lidt positivt :) så nu kigger vi lidt mod Sverige til næste start.

                               Børge

Derby Weekend

Så nærmer Derbyweekenden sig, der er løb Fredag - Lørdag - Søndag med mange gode heste til start, Anders starter heste både fredag og lørdag. 


Løbene fredag starter kl 15, hvor løbene Lørdag starter kl 12.30

Vi har Pif til start om lørdagen i 8 løb, denne gang i et hoppeløb, med 50000 til vinderen, distance 2000 meter med auto, kusk denne gang Anders F. Jensen

Modstanderne er gode, Sunbeam fra spor 2, en Prada Cloc som vi altid kæmper imod, Britt Hudson løber 10 tider :). Peter Untersteiner kommer med M.T. Harmony, som nok er den bedste i løbet, Dark horse i løbet er der mange af, men en Rina Chen Hai kan vise sig stærk.

Pif har spor 6, og for at være der hvor det er sjovest til sidst, kræver det en god start, dvs ned i banen og ryg på en af de bedre, så er der ingen der løber fra hende, Pif er ihvertfald i kanonform, så en lav 13 tid burde ikke være umuligt.

Håber i vælger at komme en tur til Lunden, det fortjener Pif/Anders/Siv

                                 Børge

Car Center Racetrack

                                  Pif

En noget uvant distance ( 2700 ) og 60 meters tillæg, ikke umiddelbart det letteste, samtidig favorit alle steder, ender i 2 gange pengene.

Henrik Thomsen med næstfavorritten tog spids, samtidig blev man lidt nervøs da Pif sprang ud af volten, men Steen Juul fik hende hurtigt i trav igen, efter 1 km er feltet nogenlunde samlet, de kører 1.20 den første km. med 1000 meter tilbage vælger Steen Juul at køre ud i andet spor, samtidig trækker Sune med Look Again osse ud i andet spor, så Pif og Steen får perfekt løb i andet par udvendig.

Med 500 meter tilbage er det stadig med Henrik Thomsen der fører, men nu trykker Look Again på speederen og overtager spidsen, men kun for at se at Pif komme blæsende udvendigt, Steen må lige overtale hende til at gå forbi, men til sidst er der ingen tvivl, Pif vinder let med vattet i behold, men også ros til Look Again, som ligner mere og mere sig selv igen.

Pifs vindertid over 2700 blev på fantasiske 16.5, NY BANEREKORD igen

Nu bliver Pif lige tjekket af dyrlægen inden næste start, som bliver formentligt lørdag d. 30 August i Derbyweekwnd.

Folketidende kaldte det en Magtdemonstration

Anders udtaler: Så let ud, fantasisk tid.

Siv: Puha, skulle jo vinde

Formand til Steen : Godt kørt, helt perfekt                                  Børge

PIF

                             Pif - Unbelievable

 
Torsdag d. 10 Juli blev Unbelievable godkendt i tiden 21.4 på Car Center Racetrack, gik pænt, Planen er en start i løbet af August.
 
Pif var også til start denne dag, 20 meters tillæg over sprint er aldrig nemt, men Pif var i vældig godt humør, så efter en stille 1 km, satte Anders sig ud i 3 spor,og lod vores herlige hoppe angribe, hvilket hun gjorde, med ca 1.08 de sidste 500 meter, vandt de i tiden 15.4, som var ny banerekord for hopper i snorestart.
 
Så nu har Pif 3 banerekorder, henholdvis Jægersro ( ældre udenlandske hopper ) Halmstad ( ældre udenlanske hopper ) og Car Center Racetrack, alle banerekorder er sat i snorene :) Hvem havde troet det, da vi købte hende som 1 åring.
 
I den forbindelse blev Pif og Anders inviteret til Hareld Lunds mindeløb, Anders sagde ja tak.
 
Hareld Lunds Mindeløb er den største dag på Car Center Racetrack, mange gode heste, mange mennesker, stort set up fra banens side, og en første præmie i hovedløbet på 75000, hvilket gør at det er gode heste der kommer.
 
Pif havde spor 4, får en blød dødens, bliver afløst efter 400 meter, og kommer til at sidde 3 par udvendig, angiber i sidste sving, ser ud til at hun kan tage en præmie, men angrebet ebber lidt ud op i mod mål, løber 13.5, lige udenfor pengene, 3 hesten løber løber 13.4, så helt godkendt af Pif, tiden var uofficiel banerekord for hopper i auto, men man skal vinde før den kan godkendes.
 
Pif starter næste gang på Car Center Racetrack med Steen Juul, denne gang med 60 meters tillæg over 2700 meter, 10000 til vinderen, Anders har noget arbejdsrelateret ophold på Bornholm, som han skal passe :) 
 
Løbet er fredag d.8 August kl 16.30 ca, det er 5 løb, mener løbene starter kl 15.
 
                                               Børge

Pif og Unbelievable

                                 Pif

Efter dårlig hals og efterfølgende behandling, har vi valgt at starte lidt forsigtig, derfor får Car Center Racetrack fornøjelsen at have Pif til start, dette er på Torsdag d. 10 Juli, i 5 løb med Anders i vognen, spor 6, med 20 meters tillæg, distance 1620 meter.

Løbet bliver brugt som et hurtigarbejde, også for at se hvor hun er henne formmæssigt,om hun er klar til større opgaver, måske Hareld Lunds mindeløb, som er søndag d. 20 Juli, men det kræver en rigtig god indsats Torsdag.

                        
Unbelivable

Samme dag starter Unbelievable i prøveløb igen, prøver med ny udrustning, så må vi se om hun holder sig i rette gangart, har gået nogen gode intervaller, både Anders og Siv har rost hende.

Håber begge vil gå godt, spændende bliver det ;)

                            Børge

Pif og Unbelievable

Unbelivable var i prøveløb i lørdags på lunden, uden den store succes, kom ellers fejlfrit afsted, men blev bange for nogen der kom bagfra, med galop som følge.

Unbelivable blev disket for galop, Anders valgte at køre efter det lille felt, Anders havde en tid bedre end 20 efter fejl, så farten er ved at være der.

Udfordring med Unbelievable, specielt de første 500 meter, er lidt vanskeligt, men der arbejdes på at finde løsninger, er sikker på at der findes en.

                    Pif

Pif har efter den blege indsats i Odense været til dyrlæge og fået tjekket hals, hun bliver nu behandlet med pencillin, fordi der sad noget i halsen. Har fået taget blodprøver, men ingen svar indnu.

                  Børge

Odense

                           Pif

En mærkelig dag på Odense travbane, Pif stod med en fornuftig chance i Dm for hopper, Steen Juul giver hende jordens skønneste løb, med andet par udvendig, men da løbet skulle afgøres, var der intet skud i hende, faldt stille og roligt ned gennem feltet, tiden som var 13.7, er faktisk en god tid. men måden som Pif løb på, må der være et eller andet galt, Anders får taget nogen prøver, evt får hende kigget i halsen, måske havde hun bare en øv dag, men en ting er sikkert, vi vender stærkt tilbage.

Vores anden hest Unbelievable bliver meldt til prøveløb på lunden på lørdag, og som skrevet bliver det prøveløb, hvilket betyder at hvis hun bliver godkendt, kan hun starte i løb.

Har snakket med Anders om, at vi stadig ikke starter for hver en pris, lige nu er hun inde i en god udvikling, så lad os se hvad fremtiden bringer.

Startliste og tid kommer tirsdag


                                 Børge

DM For Hopper

                                   Danmarksmesterskab

Så går turen til Odense, Pif har fået spor 9, med Steen Juul i vognen, distance 2140 meter med autostart, 100000 kr til vinderen. det er 8 løb

Umiddelbart kunne startsporet være bedre, men både 1 og 2 er hurtige hjemmefra, så kan Steen  blive i andet spor, så må tiden vise hvad der er at skyde med til sidst.

                                Startliste

1. Rina Chen Hai                Blandt de 5
2. Sunbeam                       Helt fremme
3. Ruth Reerstrup               I top 3
4. Rikki Tikki Tavi              Mindre chance
5. Premance Simoni           Vinderen ?
6. Roxy Hill                        luringen
7. Outstandig Lady              Får det svært
8. Soffi Nock                      Svært spor, kan overraske
9  Pif                                 I top 3
10. Sparkled Face                Blandt de 5
11. Prada Cloc                    Fin i debut, i pengene
12. Nanny Fine                    Ældre Dame, får det svært herfra

Håber ikke jeg har fornærmet nogen, min vurdering af hestene.

Anders har taget Rup og Snap med i transporten til Fyn, så en spændende dag i sigte.

                            Børge

Unbelievable

                            Rutineløb

Unbelivable mangler rutine, derfor vælger vores træner at starte i rutineløb, De fik en lille fejl på hjemmefra i søndags, men kom hurtigt op i ryp på den førende, der blev kørt omkring 24 den første km, Anders havde stadig lidt på tanken i sidste sving, trækker ud i 3 spor, og med en glimrende spurt lander de på 21.4, sidste km ca 1.18- 18.5, så det må siges at være godkendt.

Anders overvejer nu at starte hende i prøveløb, det bliver spændende, selvom hun ikke bliver en verdensstjerne, så går det den rigtige vej.

Tirsdag kommer der startlister til Odense til DM for hopper, Pif skulle gerne være på startlisten.

                                  Børge

Unbelievable

                                                Lunden

Mens vi går og venter på startlisten til Odense ( d. 10 juni ), så har Anders valgt at starte Unbelievable i rutineløb på Lunden søndag d. 8 Juni, det foregår ca kl 12, Anders / Unbelievable har fået spor 2, der er 6 heste med, alle mere eller mindre ustartet, så der er en chance for at det bliver et pænt afviklet løb.

Hestene hos Anders har virkelig god form for tiden, så vi ser frem mod en spændende periode med gode oplevelser

Åby

Med lidt bange anelser, skulle Pif starte på Åby i hoppeløb under 1 million, modstanden blev bedre end jeg havde regnet med, og tilmed et spor langy ude på vingen ( 7 )

Anders og Siv var kørt hjemmefra kl 10, så de var på banen omkring halv fem. i god tid :)

Pif var på en lille luntetur på banen, inden løbene, Steen varmede så senere hende, og besluttede og køre uden sko.

Steen og Pif tog en rigtig hurtig start, 8.3 de første 500 meter, favoritten kom og overtog spidsen, men stadig stærkt , 11.1 den første km.

På Åby er der åbent spor indvendig i opløbet, så Steen sad perfekt, ind på lige bane havde Pif stadig kræfter tilbage til en spurt, meget tæt på 2 andenpladsen, men nummer 4 i tiden 11.6, 13500 s.kr i præmie, fuldt godkendt.

Næste start er det DM, hvis hun tager løbet på en god måde, Dm bliver rigtig spændende, Pif bliver en favoritterne.

Steen udtaler: Meget tilfreds, kører hende gerne til DM

Træner : Svært at nå helt frem i den afslutning, men Pif var helt på toppen

Formand : Med den åbning ( 6.5 de første 300 meter ) så er det fantasisk at være med til sidst alligevel.

Siv : glæder mig til DM

Løbet kan ses her. http://www.atgplay.se/lopp/20140528-aby-v75?id=2

Tips

Dem der tipper i baneprogrammet til Onsdag, ligger højt i forventninger til Pif / Steen, de har tippet nummer 9 som vinder, den skulle have løbet stærkt i USA, og vandt sidste gang let i Sverige, men de mener efter sidste Pifs sidste løb, så er hun en af dem der kan byde favoritten op til dans, de skriver at Pif løb bedre end 10 de sidste 800 meter i Halmstad.

Men der er mange der kan løbe stærkt, men sjovt at de kan lide vores hest, også når det er de bedste hun skal møde i hendes klasse.

                               Børge

Åby

Pif er kommet med på Åby i hoppeløbet med 100000 til vinderen, Steen Juul kører denne gang, da Peter Ingves selv har en med i løbet, Steen Juul kender Pif fra mange løb.

 Der er 11 med i løbet, som køres kl 19.55, Steen / Pif har fået spor 7, 1640 meter i 5 løb.

Må sige at modstanden denne gang er helt andersledes end de 2 første starter, Jeg tror at hvis  Pif skal have penge med hjem, så kræver det ny rekord, altså bedre en 11.5, det tror jeg også hun kan, med lidt løbsheld kan alt ske.

Samme dag har Anders valgt at starte Pifs lillebror Snip også, men rigtig skidt startspor ( 12 ) og i sidste løb ( 12 ) ser det svært ud, Anders kører selv.

                                   BørgeHalmstad

Efter 3.5 times kørsel nåede vi Halmstad travbane, denne gang i god tid, Peter varmede Pif op inden 1 løb, var godt tilfreds, valgte at køre uden forsko.

I selve løbet tog Peter en rolig start, lå som sidste hest, indtil der manglede 800 meter, kravlede ud i ryg på en der angreb, blev trukket med op til de førende, satte selv angreb ind med 250 meter til mål, trods en kanon spurt, nåede Peter/Pif det nøjagtig ikke, der var var målfoto før de kunne udråbe vinderen, men flot nummer 2, i tiden 12.9.

Vil tro at Pif løber de sidste 800 meter omkring 1.10.5 i 3 spor, er vel okay

Peters kommentar: hun gjorde det igen, sad på højre line ind på opløbet.

Peters kommentar: Kan ikke se hvad jeg blev, men ihvertfald nummer 2.

Sivs kommentar : Hun er sej

Anders kommentar: Fantasisk hest :)

Formand Kommentar : Bliver spændende på Åby

Pifs Kommentar : hvor er maden

Pif havde efter løb en puls på 22, fint med tanke på det hårde løb, virkede frisk efter løbet, så i samråd Træner/formand, har vi valgt at melde til Åby onsdag d. 28 Maj, Det er et løb, for hopper under 1 million s.kr, 100000 kr i førstepræmie, 1600 meter.

                                         Børge

Nykøbing

                                         Unbelievable

Unbelievable var i rutineløb på nykøbing, med spor 3 tog Anders en forsigtig start, lå nummer 3, da en monte hest kom buldrende med 210 km i timen, det synes Unbelievable ikke om, tog voldsomt fast, og galoppere, kom i trav, kørte op til det lille felt igen, og lå der indtil opløbet, hvor hun leverede en god spurt.

Unbelivable løb 24.1 med galop, og havde kræfter sparet, så fremgang på den lille hest :)

Anders kommetar: Der var mere fart i hende end jeg havde troet.

Anders : Hun har meget at lære stadig,

Formand: Endelig fremgang

Halmstad

                                      

Efter en god debut, er Pif igen på Startliste, denne gang igen på Halmstad, også denne gang kører Peter Ingves hende, løbet er 1640 meter med auto, spor 11,lidt øv, men mon ikke Peter finder en løsning, løbet køres kl 19.41, Mandag d. 19 Maj, det er 4 løb.

Vi har valgt dette løb af 2 grunde, 1. udskrevet under 850000 s.kr for hopper, Pif har tjent 824000 ca.
2. skulle være med fornuftig konkurrence, så Pif kan få en blød start, hvis hun fungerer og går godt, er det meningen at hun starter på Åby, i et hoppeløb under 1 million, med mange penge til deling. det er d. 28 maj, hvor de fleste har fri dagen efter :)

Trods spor 11, skulle Pif kunne være med hvor det er sjovt, men lidt held skal der til.

                                  
Unbelievable

Husk Unbelievable starter torsdag d. 16 i rutine på Nykøbing kl 17.55.

Rutineløb

                                    Unbelievable

Efter et par gode arbejder, har Anders meldt Unbelivable i rutineløb på Nykøbing, Torsdag d. 15 Maj, løbet køres kl 17.55

Anders har ændret lidt på træningen og har sat hende på boks om natten, så hun ikke længere er på fold altid, det virker som om hun har fået lidt mere lyst til jobbet,

Anders udtaler. Nogen Pif bliver hun ikke, men mindre kan også gøre det.

                               
Pif

Pif er bleven behandlet efter sidste start i forknæ, som Peter Ingves sagde efter løbet, sad hun meget på højre, håber med behandling at det er bedre næste gang. Anders melder hende til Halmstad d. 19 maj.

Halmstad d. 28 April

Banerekord på Halmstad

PIf med Peter Ingves var ikke levnet de store chancer i deres sæson debut på Halmstad, heldigvis læser Pif ikke programmer og tips, Spor 2 i volten med 20 meters tillæg, betød at de kom til at sidde langt nede undervejs, 4 par udvendig, med 1000 meter tilbage kommer Johnny Takter med favoritten i 3 spor, stille og roligt kravler Ingves ud i ryg på denne, langsomt men sikkert glider de fremad mod førende, stadig 3 spor, ind på lige bane kører Peter ud i 4 spor, og med 10 meter tilbage af løbet, er Pif først på stregen. Jubii

Tidligere Banerekord for udenlanske ældre hopper var 15.0, nu hedder den 14.3, sat af Pif

Husk at også banerekorden på Jægersro osse tilhører Pif, fantasisk


                          Kommentarer

Peter Ingves.  Pif var skæv og løb på højre , men har kørt hende mange gange og ved hun går til stregen.

Peter Ingves. Hvis alle havde samme indstilling til jobbet som Pif, så var tingene nemt.

Anders F. Jensen. Pif var ikke særlig mærket efter løbet, frisk og i godt humør.

Anders F Jensen. Pif har haft godt af pause.

Flere andelshavere, øv, kunne ikke spille på Pif, fordi Dan toto ikke havde åbent for spil før tæt på løb.

Flere andelshavere. hold kæft hun gik godt, som i gamle dage.

Formand. Havde en god fornemmelse efter rutineløbet, hvor hun så blændende ud.

                       Børge

Halmstad

Anders tager en tur over sundet for at starte 3 heste på Halmstad, deriblandt er Pif, de to andre er Rup og Passion For Bambus.

Løbet er udskrevet at man får 20 meters tillæg ved 350000 kr, derfor starter Pif med 20 meters tillæg, som nummer 11, med Peter Ingves i vognen, nummer 2 i volten.

Løbet er 2100 meter med 25000 kr til vinderen, det er lunch løb, hvilket betyder at Pif skal starte ca kl 13.10

En spændende opgave, håber hun vil vise sig fra bedste side

                          Børge

 19. jan. 2014 
Nye Billeder fra
Gentlemans Dag Jægersro forår 2013

Se under fanen Pif Foto

 

D. 5. januar 2014

Unbelievable i Rutineløb.

 

Unbelievable fik en fejl på hjemmefra, kostede 20-30 meter,

 

Anders kørte op til de andre i 23 fart, og blev der til mål i tiden 28.2, Unbelievable havde kræfter sparet, ifølge vores træner.

 

Unbelievable vil få nogen flere banejobs nu, så vi kan få lidt mere fart i benene, håber det lykkedes :)

 

Mangler stadig mange svar på om man kan d. 25 Januar til generalforsamling og d. 1 februar til den fælles anpartstaldfest. ( Stald BP Hegn, Stald Glarmester Gustav Sørensen, Obelixs stald, Olympia Hills Stald, Ekstra Bladet, Og Snips stald )

 

Børge-------------------------------------------------------------------D. 11. december 2013


Hej

 

For engangs skyld var Pif ikke på mærkerne, Peter sagde efter løbet, at det ikke var den Pif som han kender, intet tryk i hende.

 

Pif og Peter får et helt perfekt løb, i ryg på vinderen, andet par udvendig, men trods en fornuftig afslutning, bliver det ikke mere end femte pladsen til 3700 s.kr. i tiden 14.3.

 

Efter løbet mente Anders vi skulle pakke hende lidt væk for i år, så satse lidt på DM i maj.

 

Men en god sæson, som ikke har gået vores vej, men alligevel tjent over 100000 kr, løbet 11 to gange. 3 i DM, vundet på Gentlemandsdagen, og har haft overskud hele sæsonen, så vi tror på en rigtig godt år 2014, ingen grund til andet.

 

Børge----------------------------------------------------


D. 2. december 2013


Hej alle

 

Pif havde taget den lange vej rigtig godt, så vi lidt spændte på hvordan hun ville gå på Åby banen.

 

Åby banen er en top moderne bane, især stald forholdene er helt i top, det var en rigtig god oplevelse.

 

Pif havde fået spor 4, efter nummer 2 var udgået, Anders og Pif tog en god start og hurtig start, som endte som anden indvendig, her lå de indtil opløbet, hvor Anders benyttede sig af et af de to ekstra spor,  Pif spurtede alt hvad hun har lært, som endte med en 4 plads. meget tæt på andenpladsen, nummer 2-3-4 havde samme tid 13.4.

 

Det som Anders sagde efter løbet var, at hvis de havde kørt 1-2 sekunder stærkere undervejs, så havde det været optimalt, de første 500 efter 14.8, 1000 meter efter 14.7, sidste 500 efter 10.8, hvor der først bliver åpnet for alvor de sidste 250 meter, vil tro Pif løber omkring 1.07 de sidste 200 meter, kan simpelthen ikke løbe stærkere, fin puls på 21.

 

Selskabet i dag var virkelig høj klasse, så tilfredshed i bilen på vej hjem.

 

God og lang tur :)

 

Børge-----------------------------------------------------


D. 25. november 2013

PIF på Åby d. 28.november

Pif har fået spor 5 over 1640 meter, Peter Ingves havde lovet at køre, men må åbenbart have glemt det, Anders havde aftalt det med ham, så vi får vores træner i vognen,

 

Modstanden er bleven lidt bedre end jeg havde forventet, men 2-3 gode, resten er jævnbyrdige, på en god dag er hun blandt de 3. 

 

Ihvertfald et betydeligt bedre startspor denne gang.

 

Bliver spændende at se hende på Åby, banen er lavet sådan at 200 meter før mål er der 2 ekstra spor indvendig, så denne gang skulle chancen for at være lukket inde,være meget lille.

 

Det er et hoppeløb med 50.000 til vinderen.

 

Forventer ikke at der kommer så mange til Åby, ca 4-5 timer tager det, men gør det fordi at det er hoppeløb og mulighed for at få brugt kræfterne når der er 2 spor mere til slut.

Programmet kan hentes ved at klikke her.

 

Spændende

 

Hilsen Børge

 ------------------------------------------------------------------------------------------- 

D. 13. november 2013

 

Pif var i sidste uge bleven halt, heldigvis var det en hovbyld, men vi var stadig i tvivl om hun skulle starte, men Anders lagde en sål over hovbylden, så vi prøvede.

 

Pif var fin i opvarmning, Peter meldte alt klart.

 

Planen var at der skulle køres hjemmefra, evt ryg på den senere vinder.

 

Da startvognen slap feltet, så det ud til at Pif kunne komme forbi og ned i banen, men ligesom at  det skulle lykkedes, fik Pif aktionsproblemer, så Peter ikke kunne køre for fuldt. derfor endte de i 3 spor, uden chance for at komme ned, derfor igen ned som sidste hest.

 

Derfra måtte man håbe på lidt held, og jeg siger jer..... da hullet kom ud af sidste sving, skød hun en fart som sjældent set, men med en mur af heste, måtte Peter igen tage op i hende, for ikke at køre over de andre.

 

Man kan ikke se det på løbsfilmen, den fart hun kom i, men jeg er sikker på at Pif var bleven nummer 3, hvis hullet var kommet, 3 pladsen løber 14.0, og Pif løber 14.3, med alt i behold.

 

Peter sagde efter løbet , at Pif var bedre end alle de andre, men startsporet var imod.

 

I de sidste 5 starter, har hun fået spor 8 :( i de 4.

 

Men vi må se fremad, og næste start er planlagt til torsdag d. 28 november på Åby, et hoppeløb under 800.000,- med 50.000 til vinderen, på papiret helt perfekt.

 

Idag med 3 spor de første 500 meter, angrebsplads med 300 tilbage, og alligevel ikke, 14.3 på 2140 meter, med vat i ørerne og puls på 21, og meget frisk efter løbet, så er det en hest i absolut topform, men mangler i den grad lidt løbsheld.

 

 

Børge

 

 


 

 

 

Velkommen til vores hjemmeside