Pif er efter super moren Cea V M og top hingsten Gidde Palema. Hun har startet 3 gange udover div. rutineløb og babyløb. I hendes første start var hun 3 i en flot 19 tid på Falster, anden start blev til en 2 plads på Fyn og den i tredje start, som var på Lunden kom så den første sejr i en rigtig flot 17 tid.
Pif har altid arbejdet hårdt på i sin træning og udover bare at løbe derud af har hun ikke gjort det store væsen af sig. Anders F. Jensen havde da allerede fra start af spottet hendes talent og var ikke bleg for hurtigt at udbyde hendes i anparter.
 I 2009 satte vi projektet igang og det hele startede med et info møde i marts 2009. Den 22 maj (Pif´s fødselsdag) kunne Team Fachman byde velkommen til hele 11 nye mennesker til vores sport og i alt 15 mennesker til en ny anpartsstald. B. P. Hegn (Børge Pedersen, formand) så hurtigt lyset og gav den ny opstartet stald et sponsorat og herefter kom stalden til at hedde stald B.P.Hegn og Pif har ikke skuffet sin trofast sponsor.
1. Juni 2009 kom stalden på benene og de har trods den lange vente tid, har foreningen ikke flyttet sig en centimeter fra deres lille Pif´s side. De har troligt ventet og ventet på at deres ælling skulle forvandle sig til en svane og det kom da også til at gå stærkt da hun endelig kom ud af sin vanlige dam. 3 starter og 16.000 kr i foreningskassen og en forhåbentligt spændende fremtid med nogle fantastiske oplevelser.