D. 6. november 2013 

Jægersro på tirsdag, 7 løb, 2140 meter, med Peter Ingves i vognen.

 

Førstepræmie 35.000.-

 

Som noget nyt har vi fået spor 8 

 

Jeg skal derover, Bjarne sikkert også, så der er plads, hvis det er.

 

Løbet er udskrevet, at man ikke må have tjent over 815.000 s.kr.  Pif har tjent ca 760.000, så det passer perfekt, men det er fornuftige/gode heste der er med, men som Anders siger, vores er også god.Børge

-----------------------------------------------------

D. 3. november 2013 

 

Så blev det vores nye skud på stammen, der skulle vises frem, denne gang i et fremvisningsløb med autostart, noget vores hoppe ikke havde prøvet før.

 

Anders havde planlagt at være med til autostartprøverne, for at se om hun kunne lide vognen, det klarede hun til UG, Anders prøvede lige at lufte hende, da startvognen slap, det så rigtig godt ud, de nærmest fløj afsted.

 

I selve løbet tog de spids, og kørte 31 de første 1000 meter, stadig med Unbelivable i spids, de sidste 800 kommer Nicolaj Andersen op på siden, sådan er det også over mål, tiden de måtte køre var 1.30.0, og Anders kørte 1.30.1, så det var helt perfekt.

 

Anders var kun nogenlunde tilfreds, Unbelievable løber og kigger på inderbanen hele tiden, enten er det en ide hun har fået, ellers er det en lille ømhed, men vi har snakket om at dyrlægen lige skal tjekke hende.

 

Ellers så hun godt ud, fotografen har taget et billed og lagt på Facebook, prøver og se om mine evner kan få det til at ende her til jer.

 

Børge

 ------------------------------------------

D. 23. oktober 2013
 

Med Steen juul tilbage i vognen, blev hun forsøgt mod spidsen, men Steen kunne hurtigt se at det ville koste for meget, og med de sidste gallopper i baghovedet, valgte han at trække sig, desværre var der ikke plads bag den førende, så han havnede som 4 indvendig, alle 7 heste lå på en stribe, ingen havde lyst til at angribe.

 

Første 500 efter 11.6, og en stille næste 500 meter, men så blev der fyret op under kedlerne, Pif bliver efter en fantastisk afslutning nummer 3, i tiden 12.1, Pif løber faktisk de sidste 500 meter lidt bedre end 1.10, vinderen løber 10.5 de sidste 500, og Pif kommer tættere og tætter på, og går et kanon løb.

 

Præmien denne gang var 12000 s.kr

 

Pif blev rost af Steen Juul, som mente hun gik rigtig godt, men kunne ikke løbe stærkere til slut, havde puls på 20, og med vattet i ørerne, ja så må vi være rigtig godt tilpas med resultatet.

 

Det gode ved det hele, er at hun lignede en million, osse efter løbet.

 

Børge-----------------------------------------------------------

D. 10. oktober 2013

PIF og Unbelievable

Pif gik et fantasisk løb tirsdag på Jägersro, åbnede til spids, fra spor 8, fik desværre fejl på, da kusken skulle dæmpe hende, var ca 20 meter efter feltet. men valgte at køre videre.

 

Sad sidst i feltet, blev siddende der, indtil de kørte fremad i 3 spor, kunne selv angribe med 250 meter tilbage, og nåede 5 pladsen.

 

Som Anders skrev fra Sverige, ved ikke hvorfor hun skal springe der, men det var sejren der røg, men vi fik da 5000 s kr.

 

Idag tror jeg hun fik brugt sine kræfter :) fin hest

 

Unbelivable var i fremvisningsløb igår på lunden, tog spids i et meget langsomt tempo, 1.38 den første km, fik en lille fejl på da de skiftede føring, Unbelivable blev lidt forskrækket, men hutigt i trav igen, og kom i mål samtidig med de to andre, i tiden 34.9, fik en god oplevelse, trods meget fugtig bane.

 

Anders og jeg har haft en snak omkring Pif og hendes mange forskellige kuske, er bleven enig om at det er Peter Ingves og Steen Juul der bliver spurgt, hvis ingen af dem kan, kører Anders selv, Anders har lovet at spørge dem i fornuftig tid inden løbene køres, hvis det er muligt,

Børge

 ---------------------------------------------------------

D. 3. oktober 2013

 


 

Har stadig en ærgerlig fornemmelse i kroppen efter i går, Pif har aldrig været bedre, ser helt kanon ud, har meget lyst til væddeløb, for dem der har set løbet et par gange. kan se hver gang Johnny Takter beder hende om noget, så springer hun frem.

 

Når man ser hendes 4-5 sidste løb, så er hun ikke kørt i bund, grundet mange ting, derfor er hun allerede meldt til tirsdag på jægersro,

 

I Sverige kan man allerede kl 9, se hvem der er kommet med i løbene, Pif var med, Peter Ingves som kusk, så vi var glade, og troede den hellige grav osv. men da startlisten kom var det Andre Bakker der skal køre,

 

Anders prøvede at ringe til kontoret, men uden held, men de får en sviner, Øv Øv

 

Men nok om det, Andre Bakker kører rigtig mange løb, alene på tirsdag skal han køre 9 gange, så lidt må han kunne.

 

Der er løb 8, med spor "surprice " 8 igen, distance 2140 Auto, førstepræmie 40000,-

 

Hilsen Børge

--------------------------------------------------------------------------------------

 


 

D. 2. oktober 2013

Lige kommet hjem fra Sverige, intet nyt under solen, og I er sikkert træt af at høre på dårlige undskylninger.

 

Perfekt start, Pif vælger at galoppere efter 200 meter ( guderne vide hvorfor ) sætter efter feltet, kører mellem heste sidste langside, men får aldrig angrebsplads, sidder med alt i behold over mål.  øv øv øv

 

Men vigtig vi beholder det gode humør, det skal nok komme.

Løbet kan genses ved at klikke her.

Børge
------------------------------------------------------------------------

D. 25. sept. 2013

Hej

 

Tirsdag d. 1 oktober skal vores hoppe i ilden igen, denne gang på Jægersro, de fleste denne gang er hopper, men enkelte hingste/vallakker, blandt andet Pifs storebror Obelix, som denne gang vandt lodtrækningen i sporvalg, Obelix fik spor 2, Pif fik spor 8.

 

Starten går kl 20.14

 

Løbet er på 1640 meter, med Kr. 35.000 i førstepræmie, vi har efter Peter Ingves valgte favoritten, fået måske en af de bedste kuske i Europa, nemlig Johnny Takter, spændende

 

Feltet er af forskellig blanding, men på en god og heldig dag, vil jeg mene at Pif er blandt de 3 :)  Men stadig møjspor

 

Samme dag har Anders udover Obelix, også Soffy med, som Anders vandt med på lunden.

Programmet kan hentes ved at klikke her.
 

Børge----------------------------------------------------------------------------------

 

D. 18. sept. 2013

 

Så var det lidt medvind til Pif idag.

 

Fornuftig start som anden indvendig, sidder der indtil 700 meter til mål, på det tidspunkt vil Steen gerne ud til angreb, fordi favoritten er kørt til spids, men har lidt problemer med at komme ud fra inderbanen, samtidig er den der tog spids hjemmefra gået kold, men ind på lige bane, kan Steen køre på fuld skrue, og med en fantom spurt, bliver hun nummer 2 i tiden 14.9, så det var glade anparthavere der var på lunden idag, 7 stk. i alt.

 

Denne gang var der 7.500 kr til andenpladsen, så Stald BP Hegn har på 8 dage tjent 27.500 kr, så det går fremad, nogen svenske, men stadig godt.

 

Pif var godt tilpas efter løbet, virkede ikke særlig mærket efter starten.

Gense løbet ved at
klikke her.

 

Børge------------------------------------------------------------------

Pif skal i ilden igen.


På onsdag d. 18. september skal Pif prøve at få vendt skuden. Pif skal løbe på Lunden, og det er løb 7. Det er denne gang spor 6 og det er Steen Juul der skal køre.

Programmet kan hentes ved at
klikke her.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Skrevet af Børge d. 10. sept. 2013

 

Vi har en hest som er i fantastisk form, men får ingenting ud af det, idag bliver hun bakket ned som 5 indvendig ( sidst ), Thomas Urhberg håber på at de vil køre frem i andet spor, men ingen vil ofre sig, så må afsted med 800 tilbage af løbet, har på det tidspunkt omkring 40 meter op til førende, samtidig kører de rigtig stærkt, op imod mål er der chance for en 5 - 6 plads, men en ægerlig galop kort før mål, sætter en stopper for dette, hvis hun var kommet i mål, ville hun have løbet 12.9 - 13.0, hvilket betyder at det er det hurtigste Pif har løbet over 2140 meter, tanke på startspor og hårde spor i sidste sving, er det rigtigt godt, påstår stadig at hun aldrig har været bedre, puls på 23.

 

Thomas Uhrberg var godt tilfreds med hende, men var ægerlig over startspor som igen spænder ben for en god placering.

 

Unbelivable var i præmieløb, vi var spændte på om hun ville opføre sig fornuftigt, men hun var som en der aldrig havde lavet andet, trods løbsk hest og udsættelse af starten, så løb hun banen rundt i tiden 1.30.2, som udløste 20000 svenske kroner, en god debut. regner med at

Pifs løb kan ses ved at klikke her.

Unbelivable løb kan ses ved at klikke her.

 

Børge

 


Pif skal i ilden igen.

På onsdag d. 18. september skal Pif prøve at få vendt skuden. Pif skal løbe på Lunden, og det er løb 7. Det er denne gang spor 6 og det er Steen Juul der skal køre.

Programmet kan hentes ved at klikke her.


----------------------------------------------------------------------

Skrevet af Børge d. 4. sept. 2013

Hej Alle

 

For første gang i Stald Bp Hegns historie, har vi 2 heste på startlisten.

Unbelievable skal i præmieløb med Anders i vognen, Skal for at få de 20.000 kr, løbe en tid mellem 1.28. og 1.35, farten har hun, håber så på, at hun ikke bliver bange for alt det der er farligt ( dommertårn, startskammel, osv ) hun er meget opmærksom på alting, men mon ikke det går :) Anders/maria/Siv har ihvertfald gjort et kæmpe arbejde med vores hoppe.

Pif skal ud i 3 løb med 35.000 til vinderen, løbet starter kl 19.08, denne gang bliver det Thomas Uhrberg der kører, distance 2100 meter, der er 10 til start, Pif har fået spor 8. Peter Ingves var optaget . men Uhrberg er en rigtig god kusk, bliver brugt af mange, blandt andet af Steen Juul, når han ikke kan køre.

En rigtig spændende dag, håber lidt at heldet vender :)

Det foregår på Jægersro, og det er på tirsdag d. 10 september.

 

Børge

Skrevet af Børge d. 1. sept. 2013

Hej

 

Unbelievable var med på Nykøbing idag Torsdag, for at få et hurtigarbejde,

 

Først et let interval, 500 meter efter 1.36. så 2000 meter modsat i ca 1.35 - 1.40, så et arbejde sammen med Stainway, osse 2000 meter, ca 1.28.5, puls på 21, så formen fejler ingenting, så fin ud, og er klar til Sverige

 

Det som jeg synes er godt, er at alle disse 3 heat foregår indenfor 15-20 min, og hun var stadig frisk med ørerne fremme :)

 

Leder efter løb til Pif, har kik på løb både i Danmark og Sverige, prøver at melde hende, men de få point hun har, er det lidt op ad bakke.

Børge
------------------------------------------------------------------------------
Skrevet af Børge d. 26. august 2013

Hej

Som alle sikkert ved blev Pif nummer 7, i tiden 14,3 i søndags, men igen og igen går løbsafviklingen os imod.

Steen kan vælge i første sving, enten at køre til dødens. eller bakke af, Steen vælger det sidste, som så betyder sidste hest.

 

Rundt sidste sving vælger Steen at køre indvendig, men der er en stopklods der hedder Nanny Fine, det betyder at løbet er kørt for vores vedkommende,

Vi må op på hesten igen, men lidt øv at Pif ikke får lov at vise hendes klasse, men lige pludselig ;)

Børge
---------------------------------------------------


Skrevet af Børge d. 19. august 2013

Hej

 

Startlisten er kommet med Pif i 7 løb, spor 5, over 2000 meter, denne gang kører Steen Juul. det er

Præmie til vinder kr. 50.000

 

Det er et Hoppeløb, synes i forhold til hvad der kunne være kommet , ser det fornuftig ud, med lidt tur i den er vi blandt de 3.

Hvis i kan huske det, så er det 2 år siden vi selv skulle starte i dagens hovedbegivenhed, nemlig Hoppe Derby, dengang havde Pif tjent ca 150000 kr, nu står hun med 628.000,- der må siges at være iorden.

Programmet kan hentes ved at klikke her.

 

Jeg vil gerne vide om der er nogen der kommer, mere for om jeg skal prøve at skaffe fribilletter, svar senest tirsdag aften :)

 

Håber rigtig meget på at se jer.

 

Børge

----------------------------------------------------------------------------------------------------


Skrevet d. 14. august af Børge.

Hej Alle

 

Er lige kommet fra Lunden, hvor baneforholdende var vildt dårlige.

 

Unbelievable fik et arbejde efter 1.30, så godt ud, planen er stadig at vi kører til Jægersro d. 27 August.

 

Pif gik faktisk et kanon løb, god start, men galop efter 800 meter, kom op som fjerde i sidste sving, men en galop mere, så trods en god afslutning blev det ikke mere en en femte plads, men når man tænker på at hun sætter omkring 60 meter til, på de 2 galopper, så har hun gået rigtig godt, men lidt øv at hun ikke får mere ud af hendes gode form, men sådan er travløb også.

 

Stadig planen at hun starter om Lørdagen i Derby weekend. i et hoppeløb, hvis hun har point nok.

Løbet er også lagt i løbarkivet.

 

Børge


------------------------------------------------------------------------------------------Skrevet d. 11. august 2013.

Pif i Golden Cup løbet på Lunden


Næste start for Pif bliver onsdag d. 14. august i Golden Cup løbet. Pif har fået startspor 9, distancen er 2020 meter og det er løb 5.
Programmet kan hentes ved at
klikke her.

---------------------------------------------------------------------------------------------
¨Onsdag d. 30. juli 2013

Som i ved så var Pif til start på jægersro igår, havde et skidt spor ( 12 ), så Peter tog en forsigtig start, de kørte 1.06 de første 500 meter, Pif lå bagved som 10 hest, de første 1000 meter kører de 1.09, så der er tryk på, Peter satser på at der kommer hul indvendig, det lykkedes delvis, kommer helt op som 3 indvendig, men samtidig går førerhesten total kold, så Peter må tage op i Pif, for at vente på at han kan komme forbi, det sker først ind på lige bane, Pif slutter af i kanon fart, lige uden for pengene i tiden 11.5, ny rekord, lav puls, og frisk efter løbet.

 

Peter synes hun var fin igen, og mente at uden trafikproblemer var hun bleven 4 -5 stykker.

 

Pif virker til at være ovenpå igen. efter lidt småproblemer.

 

Nogen undrer sig måske over, hvorfor vi starter på disse dage, hvor konkurencen er helt i top, men det er svært at finde passende løb til hende ( hoppeløb ), men samtidig er det også en oplevelse at være til stede på disse dage, der er mange mennesker, sker en masse, gode heste, kanon stemning, og så har vi en hest der med lidt løbsheld havde været i pengene.
 

Pif bliver hele tiden bedre, samtidig møder hun også bedre og bedre heste, men 11.5 med spor 12 og trafikproblemer, det knagme godt.

Gense løbet ved at klikke her  - Det er også lagt i løbsarkivet.

Måske tager vi en start mere inden Derbyweekend, hvor hun starter om Lørdagen i et hoppeløb, hvis alt går vel.

 

Unbelievable præmieløb i Sverige nærmer sig også.

 

Børge

--------------------------------------------------------------------------------
 
Torsdag d. 25. juli 2013

Pif til start på Åberg-dagen på Jägersro
.

Så skal Pif i ilden igen, og det bliver på tirsdag d. 30. juli som er en af de største dage på Jägersro.

Pif skal ud i løb 4 med spor 12 -  1609 meter autostart.

Rigtig dårligt spor og rigtig gode heste, så vi håber at vores dejlige hest kan lave en top præstation og overraske alle.

Programmet kan hentes ved at klikke her.


------------------------------------------------------------------------------------------

Mandag d. 15. juli 2013

Det blev som ventet en hård omgang for Pif i Harald Lunds Mindeløb, konkurrencen var benhård og samtidig blev der sat ny banerekord.
Pif kommer ok afsted, og kommer ned som 4 par indvendig. Pif hænger godt med, men har desværre ryg på en meget træt hest,  da løbet skal afgøres. Pif kommer først fri ind på opløbet, men der var de kørt, og Pif havde ingen chance for at nå op. Løbet bliver vundet af Classic Grand Cru, i en fuldstændig fantastisk afslutning som samtidig er ny banerekord.
Pif gjorde en god figur, og selvom feltet var rigtig godt, synes jeg ikke at hun faldt igennem.

Gense løbet ved at klikke her.

Kommentarer fra Anders hjemmeside klik her.

Når Børge er tilbage fra ferie, kommer der yderligere informationer om kommende starter.

Peter


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tirsdag d. 10. juli 2013.
Så er jeg ved at have en brugt ferie til salg, og er klar igen til at opdatere hjemmesiden.

Pif i Harald Lunds Mindeløb.

På søndag starter Pif I Haralds Lunds mindeløb på Nykøbing Falster travbane. Pif har fået startspor 3 og distancen er 1640 meter. 
Konkurrencen er stenhård og Børge mener at der nok skal en banerekord for hopper til for at få penge med hjem. 

Startlisten kan hentes ved at klikke her.

Lodtrækningen om startpladserne blev optaget på video, og du kan se hvordan det foregik klik her.

Hermed lidt opsamling om nyhederne fra de forgangne uger.

 

Unbelievable og Pif har været i rutineløb på Falster. Unbelievable har galop i første sving, og løber 31,6 på 2160 meter, løb sidste kilometer efter 1,25, rigtig rigtig godt, har nemt ved jobbet, og er inde i en rigtig god udvikling. Planen for hende er at hun går sine intervaller på gården, og får pause fra banejobs, det skulle nødigt give bagslag at hun har forbedret sig kraftigt de sidste par uger. Om ca. 1 måned tager vi hende med til Jägersro og får hende præmiegodkendt.

Pif var også i rutineløb, og løb 20.1, kusken havde fået at vide at han skulle køre 20.0, så undskyld :)

Børge.

 

Trods vejret, var Peter Holm og undertegnede oppe og se vores nye hest få sit første arbejde i sulky, det gik, synes vi og træner Anders rigtig godt.
 
Unbelievable gik et arbejde efter 35-37, uden problemer, så fin ud i travet, og var rolig, men nysgerrig efter hvad der skete omkring hende.

Alt i alt en god oplevelse. Se iøvrigt video fra træningen i menuen "Løb Unbeliavable" og billeder i " Foto Unbelievable

 

--------------------------------------------------------------------------------------- 

Skrevet af Børge d. 10. juni 2013.

Pif startede i aftes på Halmstad, og gjorde en rigtig fin figur. :)

Peter Ingves var ikke tilfreds med opvarmningen, men valgte at starte,

 

Havde spor 7 bag bilen, og med et starthurtige indvendig for sig,var det svært at komme til spids, men havnede som andet par udvendig, indtil Ole Bender valgte at bremse kraftigt op, således at der kom en og overtog dødens, med en km tilbage begynder de at komme bagfra, hvilket betyder at Peter må starte angreb med 950 meter af løbet, det går rigtig stærkt, er førende ind på lige bane, men kræfterne slipper op, og bliver nummer 4, i  tiden 13.8, fuldt godkendt, måske en af de bedste løb hun har gået. :)

 

Der skal også være et men, Pif hang lidt på højre line, så hun skal nok tjekkes når hun kommer hjem.

Præmie idag var 6200 s.kr

Gense løbet ved at klikke her.

 

Vi har en rigtig god hest.

_______________________________________________________________________________

 

 

Har snakket med Anders om hvornår ca han triller ud med Unbelievable på torsdag, det bliver ca mellem 11 og 12, hun bliver for første gang prøvet i sulky, Min egen forventning er tidsmæssigt omkring 1.35, men spændende bliver det.

 

Jeg ved stadig ikke om jeg kan nå det, men arbejder på det.

 

Børge

------------------------------------------------------------------

Skrevet af Børge d. 4. juni 2013

Hej alle

 

Pif starter næste gang d. 10 juni på Halmstad, det er et hoppeløb, med 40000 til vinderen, denne gang med spor 7 over 2100 meter, Peter Ingves kører, det er løb 4.

 

 

Konkurrencen ser fornuftig ud på papiret, men løbe kan de. så nu må vi se. Men de ligger en klasse under, i forhold til, hvis vi havde valgt at starte i Lunden på Copenhagen Cup dagen.

Programmet kan hentes ved at klikke her.

 

 

 

Hilsen Børge

 

 

Skrevet af Børge d. 27. maj 2013

Hej alle

 

Anders, Siv, Bjarne, Pif og undertegnede tager afsted Lørdag morgen kl 4.30, turen går godt, lander i Stockholm kl 13 ca.

 

Pif spiser og drikker godt, vejret er rigtig godt, masser af mennesker på lægterne, og kanon stemning.

 

Anders kører en lille tur efter løbene, og det er en meget frisk Pif der viser sig rundt.

 

Natten går godt, og Pif får morgenmad, som bliver spist helt efter planen, vejret er stadig godt, Anders triller en lille tur med hende igen omkring middag, alt virker godt.

 

Frank Nielsson varmer hende efter 10 løb, meget tilfreds, så stadig helt efter planen, Frank har snakket med Peter Ingves om hvordan hun skulle køres, så vi glæder os til løbet.

 

Vejret har skiftet karakter, til meget regnvejr, og det regner seks timer i træk, det kunne godt have været sjovere.

 

Allerede da Pif kommer på banen til præstation, kunne jeg se at noget ikke var i orden, det var ikke en glad hest, virkede lidt forpint på en eller anden måde, enten det voldsom kedelige vejr, måske maveonde, eller bare en dårlig dag, det finder vi aldrig ud af, fordi da vi kommer hjem, er der intet at mærke på Pif, hun er igen frisk.

Starten som normalt er hendes stærke side, virkede ikke denne gang, hun magtede ikke at skifte tempo, og sådan var det hele vejen.

Men stadig er denne weekend helt fantasisk, og have en hest til start 2 år i træk, er helt kanon, en begivenhed der skal opleves, den kommer måske aldrig igen.

 

Vi kørte fra Solvalla kl 7.30 og var hjemme kl 3 om natten, så der var masser af tid til at komme på arbejde.

Gense løbet ved at klikke her.

Hilsen den trætte formand

----------------------------------------------------------------------------------

Skrevet af Børge d. 19. maj.

Pif på startlisten til Solvalla.

 

Denne gang Søndag, her starter de bedste heste :)

Pif starter i 14 løb i et lærlingeløb med 100.000 til vinderen, det er 1600 meter med auto, kusk denne gang er en rutineret herre ved navn Frank Nielsson, Peter Ingves må ikke deltage i disse løb, desværre, men god erstatning.

 

Pif har stadig lodtrækningsheld med nummer 2, Modstanderene kan selvfølgelig godt løbe, men en lign. præstation fra sidst, så får vi penge med hjem.

Håber i vil overveje at tage med derop, det er en kanon oplevelse, Pif starter for andet år i træk på denne store dag, det er helt kanon.

Jeg tager derop tidlig lørdag, så man kan se løbene om eftermiddagen.

Jeg vil godt have en tilbagemelding om der er nogen der vil med, muligvis tager vi en flyver, men intet er sikkert.

 

Kom nu, giv jer selv den oplevelse.

Programmet kan hentes ved at klikke her.

Børge
------------------------------------------------------------------------------------------------

Skrevet af Børge d. 9. maj 2013

Hej

 

En meget stolt formand er netop kommet hjem fra Sverige.

Peter Ingves havde fortalt i kuskekommentarer op til løbet, at det var fremad fra start til slut.

Med tanke på de foregående starter på Jægersro, kunne man godt blive lidt nervøs, men Peter og Pif tog en fantasisk start, 1.08.1 de første 500 meter, igen bliver man lidt nervøs, kan Pif holde hele vejen

Ud på sidste omgang er feltet samlet, umiddelbart kan man ikke vurdere om der er mere krudt at skyde med, men men, ind på lige bane giver Peter marchordre igen, og ja sikker sejr i den gode tid 1.11.9.

Gode 40.000 i præmie, men oplevelsen var helt unik, masser af mennesker, godt vejr, og en hest der var helt på top :)

Næste opgave bliver højst sandsynlig i Elittelop weekend, hvis hun har point nok, det er 24-25-26 maj, i husker vel sidste år.

Så sæt kryds i kalenderen, så kan Jørgens drøm måske blive virkelighed.

Kommentarer fra løbet:

Travservice klik her.

Trav og galop klik her

Anders hjemmeside klik her.

Lunden klik her

Børge

----------------------------------------------------------------------------------------------

Skrevet af Børge d. 6. maj 2013

Hej Alle

 

Det lykkedes for Pif at komme på startlisten til Gentlemans dagen på Jægersro. Torsdag d. 9 maj.

Pif har fået spor 5 over 1640 meter, med Peter Ingves i vognen, denne gang er det kun hopper der er med, så det bliver spændende.

Umiddelbart er jeg optimist, for engangs skyld!!!! Jeg tror meget på at vi ender i top 3, Pif er i en rigtig god form, hendes humør helt i top. men løbet skal køres, og mange af modstandere løber 12 tider, så helt nemt bliver det ikke.

Løbene starter kl. 13.30 mener jeg, Pifs bror Obelix starter også denne dag, bare i et andet løb, denne gang med spor 3.

Fridag og godt vejr, så vi ses på Jægers.

Programmet kan hentes ved at klikke her.
Chancevurdering klik her.

 

Børge

 ---------------------------------------------------------------------------------------------

Hej

Jeg har opdateret løbsarkivet, så de sidste 2 starter i Danmark nu er tilgængelige. Se i menuen under "løbsarkiv"

Peter

-----------------------------------------------------------------------------------------------


Hej

 

Med lidt bange anelser tog vi til fyn til DM for Hopper, ville hun hoppe igen eller ej.

Knud mente efter opvarmning, at hun skulle prøves med norsk hovedlag, så det prøvede vi.

Snakken var om hvem der ville køre efter spids, men Knud Mønster satsede, og fik spidsen efter en lille duel med Flemming Jensen, Flemming kører derefter til spids, med Pif i ryg, tempoet bliver sat voldsomt ned, igennem sidste sving er feltet stadig pakket, trods angreb i sporerne. Ind på lige bane må Flemming køre for alvor, da Kasper k. kommer med stormskridt, Pif sidder stadig i ryggen på Flemming, og gør det også over mål, til en fin 3 plads, til 23.000 kr, en fin debut blandt de bedste hopper i Danmark.

Knud Mønster mente at der blev kørt for langsomt den første km, men alligevel godt kørt, og meget tilfreds herfra.

Når Anders kommer fra Frankrig, skal Anders finde ud af hvor vi starter næste gang,

Men ellers en dejlig dag, skønt solskin, en hest der gjorde en god figur, og et fornuftigt fremmøde blandt medlemmer.

Børge

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Skrevet af Børge d. 23. april

Så kan i godt pakke tasken, Pif starter i DM på Odense Travbane.

Steen Juul havde lovet at køre, men meldte fra i formiddags, grundet sygdom, så var gode råd dyre, men fik en god kusk i Knud Mønster, som i nok kan huske vandt Derbyet sidste år.

Det er 8 løb, Pif har fået spor 4, helt perfekt, distance 2140 meter, denne gang er der Kr. 100.000 til førstepræmie, men mindre kan også gøre det.

Der er en klar favorit i løbet, men mener at Pif kan tage en god præmie, bare hun er fejlfri.

Håber virkelig at i vil bakke vores hest op, det er sådanne løb der er sjove, i samme løb er en anden fra stalden, denne gang Nubia med Rene Kjær i vognen, der er 10 til start, penge til de 7 første.

I må godt sende en besked om i kan eller ej. datoen er ihvertfald ingen overraskelse :)

Glæder mig voldsomt

Programmet kan hentes ved at klikke her

Børge


------------------------------------------------------------------------------

Skrevet af Børge d. 17. april

 

Hej

 

Det var med store forventninger at Pif skulle starte på Jægersro, Startspor 1 over 1600 meter, men Pif ville det andersledes.

Pif og Peter tog en prang start, normalt ikke noget problem, men de kørte nok omkring 1.07 da Pif ifølge kusken smid biddet, og når man ikke kan støtte sin hest, så skal det gå galt, specielt i den fart.

Ærgerligt, for det kunne have været rart at se hvor hun var rent formmæssigt, jeg tror personligt at hun havde løbet en 11 tid igår, Peter Ingves var mere end tilfreds efter opvarmningen, og var smadderærgerlig over galoppen, men sådan er travløb.

Pif bliver meldt til DM, så må vi se om hun rent pointmæssigt kan komme med.

Obelix tog en rolig start, og gik det bedste i lang tid, som betød en 3 plads i tiden 12.4.

 

God afslutning.

 

Vi ser frem mod næste start, hvis man hænger med hovedet, så tænk på de dejlige løb hun har gået, og kommer til det igen.

Mere herfra når vi ved mere om DM

Børge


----------------------------------------------------------------------------------------------

Skrevet af Peter d. 16. april 2013

Så er det dagen hvor PIF igen skal i ilden, og igen møde sin bror Obelix. Hermed kommentarer fra andre medier.

Programmet kan hentes ved at klikke her.

Danske Spil:

Holder hun spidsen?
8. løb: Anders F. Jensens 1 Pif så rigtig formstærk ud senest på Charlottenlund efter at have galopperet efter 200 meter inden i årsdebuten på Jägersro. Præstationen senest var helt i top selv om det ”kun” blev til en andenplads. Fra start holdt hun ret sikkert spidsen uden egentlig at blive presset fra start, da kusken søgte et rygløb. Det blev Please Perfect som fik lov til at overtage og Pif så virkelig formstærk ud med 300 meter igen, hvor Steen Juul var ved at komme til at køre fra. Pif viste glimrende antrit og Steen Juul tog professionelt sin hest op for at holde Pif inde i ryggen. Da pladsen kom i opløbet spurtede hun fint, men det var svært at tage længder ind i den hastige afslutning. Her er der virkelig starthurtige heste udvendigt fra, men Pif er selv hurtig og med præstationen fra senest på Lunden er der al grund til at svare modstanderne ud denne gang. Får hun spidsen bliver det ikke let for modstanderne at komme forbi.


Lunden:

 

 

For anden gang indenfor få uger mødes søskendeparret Obelix og Pif. Den første familieduel forleden gik til Pif i billedet som nummer to til Please Perfect, mens der var opløbsgalop for storebroderen Obelix.

Duel nummer to foregår på Jägersro i morgen. Her skal Pif have sidste start, inden det gælder DM for hopper i Odense. Peter Ingves kører Anders F. Jensen-trænede Pif, mens træneren selv styrer rundt med Obelix.

Distancen er 1640 meter auto. Pif har nummer et, mens Obelix åbner op i anden række med spor 10.

Anders F. Jensen havde rekordår i fjor med indkørte 1.055.840 kroner, med 34 sejre til stalden i 283 starter.

Træneren fortsætter stimen. Efter doublen i lørdags har Anders F. Jensen-heste vundet 10 løb i år i 38 starter, med indkørte 212.952 kroner.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skrevet af Børge d. 10. april 2013

Hej Alle

 

Som skrevet tidligere, starter Pif på Jægersro, Tirsdag d. 16 April.

 

Denne gang har hun igen været heldig med startspor, som er nummer 1, distance 1600 meter autostart, med Peter Ingves i vognen. det er løb 8.

I samme løb er igen Obelix med, da han ikke kom med på Halmstad, som han var bleven meldt til, Obelix her fået spor 10, med Anders i vognen.

Modstanden denne gang, kræver en 12 tid for at være blandt de 3 første, så det bliver spændende.

Dette løb afgør om vi går efter DM i Odense

Hvis der er nogen som har lyst til at besøge Unbelievable, så skal i lede efter den største jordbunke i folden, hun synes nemlig at det er rigtig sjovt at rulle sig i mudderet som er kommet efter tøvejr.

Men ellers er vores træner stadig tilfreds med hende, måske kan hun nå at være klar til nogen fremvisningsløb her sidst i April, men ikke noget der er strengt nødvendigt, der er tid nok.

Håber at se nogen af jer på plads i Sverige.

Programmet kan hentes ved at klikke her.

Chancevurdering fra Jägersro klik her.

Børge


----------------------------------------------------------------------------------------------

Skrevet d. 10. april 2013

Grunden til at jeg har ikke har opdateret vores hjemmeside, er fordi jeg har ligget i flytterod, men nu er jeg klar igen. Beklager meget.

Kommentar fra Børge vedr. løbet i lørdags

Dejligt at se rigtig mange på plads i Lunden.

Jeg har hele tiden troet at Pif var hvor hun skulle være, har set rigtig godt ud, samtidig er hendes humør helt på top, så lidt ærgerligt at hun skulle hoppe i Sverige.

Man kan roligt sige at skuden blev vendt i Lunden, Pif og Rene tog en hurtig start, var førende ud af første sving, og klogeligt nok lod Rene storfavoritten overtage spidsen, tempoet blev taget lidt ud, i dødens sidder Osbourne, og i ryg på Pif sidder Obelix, ingenting sker før sidste sving, hvor Osbourne viser svaghedstegn, men Steen vælger ikke at køre væk før 100 meter før mål, Så kan Pif komme ud og tage en rigtig god 2 plads i tiden 14.9, de sidste 100 meter gik rigtig stærkt, og med tanke på hvem hun slog i denne start, ser fremtiden godt ud.

Obelix sjuskede med travet i sidste sving, som så endte med galop, havde ellers været måske nummer 3. :)

Rene var meget tilfreds med vores hest, som han synes er helt fantasisk, Herfra også stor ros for hans kørsel

Gense løbet ved at klikke her------------------------------

Skrevet af Børge d. 27. marts 2013

Hej Alle

Som i sikkert ved, galloppere Pif i første sving efter en fornuftig start, som 3 par udvendig.

 

Pif var helt klar til opgaven, måske en smule for klar, for galoppen kom fordi Peter skulle flytte hende et spor, da den foranliggende gallopere, men af ren og sker ivrighed fik hun galop på, men fik stor ros af kusken, som sagde hun var jættefin.

Til Peters ros, valgte han at opgive, for at spare hende til næste start, som allerede er planlagt.

Lørdag d. 6 April, hvis guderne vil. mødes Pif og Storebror Obelix for første gang. Hvis de kommer med i løbet, det er jo ikke pointne der trykker dem.

Det blir sjovt, det er på Lunden det foregår, og hvilket race.

Børge


----------------------------------------------------------------

Skrevet af Peter d. 26.marts 2013.

Så kom dagen hvor vores dejlige hest gør comeback efter en lille pause, spændende at se om hun kan fortsætte de gode takter fra sidste år, men mindre kan også gøre det. Jeg har samlet lidt kommentarer til løbet i aften som er 8. løb, og hun har startspor 10.

Anders hjemmeside klik her.
Danske Spil klik her.
Jägersro travbane klik her .

------------------------------------------------------------------

Skrevet af Børge d. 20. marts 2013

Startlisten er kommet, Pif har fået spor 10 bag startvognen, umiddebart dårligt spor, men har ryg på Steen Juul, som kører en starthurtig hest, så mon ikke Peter Ingves finder på noget.

Opgaven her første gang ser spændende ud, alle der har meldt er kommet med.

 

Løbet køres kl 21.09, det er 8 løb.

Jeg tager derover, håber at se andre, selvom der er landskamp.

Programmet kan hentes ved at klikke her.

Børge

---------------------------------------------------------------------

Skrevet af Børge d. 1.marts 2013

Hej alle

Som tidligere skrevet skulle Pif i rutineløb lørdag på Nyk. Travbane, Pif så helt fantasisk ud, Skulle køre 1.30, men endte med at løbe 26.7, rundede alle i sidste sving, fra en plads sidst i feltet.

Så alt efter planen, Unbelievable var også med i transporten, fik et lille arbejde, kørt af undertegnede, skøn hest

 

Børge
----------------------------------------------------------------

Skrevet af Børge d. 27. februar 2013

Hej Alle

Unbelievable har været på skovbo til et arbejde, Anders var vældig godt tilfreds, kørte ca 1.55 - 2 min, det er faktisk rigtig godt, når man tænker på at hun kun har været i vogn 2 mdr. Unbelievable virker vældig rolig og fornuftig,

 

Pif skal med på Nykøbing Lørdag for at deltage i et rutineløb, må ikke løbe stærkere end 1.30.

Det er kl 10.30, hvis nogen har lyst til at kigge forbi, der skal afvikles 3 rutineløb, og Anders har heste med i dem alle.

 

Børge
---------------------------------------------------------------------

Skrevet af Børge d. 21. februar 2013

Hej alle
 
Lidt nyt om vores heste.

 

Pif er begyndt træningen stille og roligt, har været kørt i trykvogn, dvs med belastning, planen er at Anders øger træningsmængden, så ser vi hvornår en start kommer på tale, men der går nok 30 - 45 dage.
Unbelievable har fået sko på alle 4 ben, har været med på Skovbo for at få et arbejde, Anders var meget tilfreds, og måske en smule overrasket, så alt vel der.
Jeg kører nok en tur på gården lørdag formiddag, hvis der er nogen der vil kigge forbi.
 
Børge

-----------------------------------------------------------------------

 

 

D. 11. februar 2013

Pif blev nummer 3 ved championatsfesten på Lunden. Som nævnt tidligere var det et fornemt selskab Pif var kommet i, så bare det at være nomineret skal vi virkelig være stolte af. I kan læse på nedenstående link, hvad der er skrevet om festen.

Lunden
klik her.
Anders hjemmeside
klik her.------------------------------------------------Pif igen nomineret, denne gang til Årets ældre hest på Lunden i 2012. Vi kan være rigtig stolte, det er fornemt selskab i kategorien.

Charlottenlund Amatørklub har nomineret følgende:

Årets Toåring:
Tycoon Conway Hall
Tres Noir
Vip Hall

Årets Treåring:
Super Yankee
Sylvester
Slide So Easy

Årets Fireåring:
Runaway
Ronaldo C N
Ray-Ban

Årets Ældre:
Classic Grand Cru
Neo Holmsminde
Pif

Årets Lunden-profil
Bjarke Haagensen
Nicole Marsing
Kenneth Nielsen
René Jonassen
Steen Juul

Det er gæsterne til festen d. 8. februar, som afgør vinderne. Alle gæsterne modtager hver en stemmeseddel, hvor der skal udfyldes et navn i hver kategori.--------------------------------------------------------

18. januar 2013.

Mens vi venter på noget nyt vedr. Pif og Unbelievable kan vi glæde os over at Pif er bragt i spil i forbindelse med kåringen af Årets ældrre hest på Lunden i 2012. Det er virkelig gode heste hun er op imod, så vi skal bare være stolte over, at hun er i spil til sådan en titel.

Følgende forslag er kommet:

Årets Ældre:
Classic Grand Cru
Neo Holmsminde
Palermo Tårs
Nok'en Frækkert
Pommeau Simoni
Svartpeppar
Osbourne
Pif

Hvis man vil se hvem der er foreslået i alle kategorierne, så klik her.

Vi ses til generalforsamlingen imorgen.

Peter