Skrevet af Børge d. 18. september 2011

Hej Alle

Der er kommet svar på de fleste prøver, alle blodprøver var fine.

Pif var også til kontrol med sine ben, som viste at højre bagkode ikke var
som den skulle være, er bleven behandlet.

Med tanke på alt det Pif har fejlet, har Anders og jeg besluttet at give
hende fred i et par mdr.

Pif bestemmer lidt selv, hvornår hun skal starte igen, forstås på den måde
at når hun begynder at synes at livet er godt og humøret er i top, så prøver
vi igen, men omkring februar, måske før. starter Pif igen.

Men ellers tak for nogen kanon oplevelser.

Børge----------------------------------------------------------------

Hej

Som I nok alle har ved gik det jo ikke så godt med Pif i Ålborg. Som Børge skriver skulle Pif checkes igennem igår, så vi venter spændt på hvad undersøgelsen viser. Kommer tilbage med info når der er en afklaring på hendes svingende præstationer. Men mens vi venter, kan vi jo glæde os over at Obelix gør det fremragende i øjeblikket, og skal lørdag deltage i Europamesterskabet på Åby banen i Sverige. Held og Lykke. Programmet kan hentes her
http://www.abytravet.se/bdh_filearea/PDF/Sport.pdf/ASPprogrammet110917.pdf

Peter

----------------------------------------------------------------

Så er der kommet startliste til Ålborg Store Pris d. 11. september.

http://www.trav.dk/files/sysadmins/indhold/Startlister/110911AL.pdf

----------------------------------------------------------------

Skrevet af Lea søndag d. 28. august

Hvad skete der med Pif?
Det er det spørgsmål vi har fået stillet mange gange siden i lørdags, og hvad var det så der skete? Pif og Anders fik en ellers rigtig fin start og sad med i 2 par udvending på sidste omgang. Med ca 800 meter igen kommer der pres bagfra, og for at komme med frem skifter Anders til 3 spor, trækker vattet og Pif mister travet og galoperer. Meget uheldigt, det føles nærmest som at miste slutningen på en rigtig god film. Tiden blev 17,3 og Pif kom i stald med en fin puls på 22 og godt et humør, der ikke bag præg af træthed. 
På tilskuersiden havde ejerforeningen et hyggelig dag med en masse trav og godt humør. Vi glæder os over at have fået mulighed for at deltage på den store dag og ser frem til næste løbsdag for Pif, som forhåbentlig bliver Ålborg Store Pris d. 11 september

----------------------------------------------------------------
Skrevet af Lea d. 23. august 2011.

Nedtællingen er startet til vi skal se PIF I DANSK HOPPE DERBY 2011

Det bliver simpelthen ikke større når vi på lørdag mødes på Charlottenlund travbane og ser vores fantastiske hest deltage i Hoppe Derbyet. Det bliver en spændende og oplevelsesrig dag på mange måder, der er jo blot én chance for at være med her.
Anders og Pif skal ud i 10.løb og har trukket tilfredsstillende spor 4, over distancen 2000m auto.
DTC inviterer alle anpartshavere i vindercirklen ca. 1/2 time før 10. løb, hvor der bliver budt på et glas champagne og en lille snak om det kommende løb.
Lad os tage familie og venner med i Lunden, så vi sammen kan vise flaget for vores skønne hest og ikke mindst have en dejlig dag med en masse godt humør.----------------------------------------------------------------

Programmet til på lørdag:
http://www.travbanen.dk/default.asp?id=80

----------------------------------------------------------------

mandag d. 22. august 2011.

Så er startlisten til Dansk Hoppederby klar, og vi har fået spor 4, det bliver sindsygt spændende.
1. Premance Simoni-Bo Westergaard
2. Peak Performance-Steen Juul
3. Photocall F H-Stefan Persson
4. Pif-Anders F. Jensen
5. Passion-Ken Ecce
6. Pindus-Henrik Lønborg
7. Papapa P-Anders Pedersen
8. Picture F H-Axel Jacobsen
9. Prada Cloc-Ole Bender
10. Passe's Lollipop-Bent Svendsen
11. Patricia Hastrup-Odd-Arne Sagholen
12. Picture Perfect-Knud Mønster


----------------------------------------------------------------D. 14. august 2011.    

Pif har kvalificeret sig til Hoppederbyet.

Vi var nok mange der havde lidt uro i maven vedr. Pifs form til derbyprøverne. Men efter et langt forløb med div. uheld/sygdom, hvor jeg tror at mange tvivlede om den kom til start i prøverne, viste den sig fra sin bedste side, og vandt sin derbyprøve, og hermed kvalificerede sig til derbyet om 14 dage. Jeg vil prøve løbende at ligge alle links/artikler vedr. derbyet på hjemmesiden, og der skulle også gerne komme billeder fra sejren. igår. Se løbet fra igår ved at klikke på linket:
http://www.youtube.com/user/AndersFJensen1?feature=mhum

Travservice om sejren: 

Pif tilbage efter problemfyldt optakt.

Pif (Gidde Palema) gjorde det godt i fjor, men i år har den døjet med flere problemer. Det ser dog ud til at Anders F. Jensen har fået den klar i rette tid. Føringen tog den uden at spørge med de første 500 meter efter 1.15.2.

Feltet var ganske godt samlet med favoritten Prada Cloc som en af de bagerste. Med 900 meter ville de alle afsted og Ole Bender med Prada Cloc, sad langt nede i 3 spor. Rundt sidste sving liftede han Prada Cloc ud i fjerde spor, men den kunne ikke nå frem til en velgående Pif, der tog sejren med hoved og hals.


 
Lunden skrev om sejren:

11. løb, den fjerde og sidste Hoppe Derbyprøve, gav sejr til Pif med hestens træner Anders F. Jensen i sulkyen. En andelhest med 15 ejere. Det kan nu glæde sig til Bell Casino Dansk Hoppe Derby sidste lørdag i august.

Trods blot 3.641 kroner på præmiekontoen i år blev Pif placeret i spidsen straks fra start. En klog beslutning. Pif var i føring fra start til mål, og sejrede sikkert i 1.16,1/2000 meter auto til stor glæde for hestens mange ejere.

Prada Cloc sikrede også finalebilletten for Ole Bender med andenpladsen efter afventende løb, mens Magnus Ladegaard-trænede Pretty Line tog tredjepladsen for staldens førstemand Kristopher Viklund.

- Hun er på rette vej, og er der om 14 dage. Normalt skal hesten have mere at skyde med til slut. Hun havde ikke tændt til i starterne i år, men det ser ud til det er lykkedes nu, smilte Anders F. Jensen sammen med ejere efter sejren.

Trav og galop skrev:

4. hoppeprøve: Pif efter kontrol
Tre starter havde ikke bragt noget videre i denne sæson for Pif (Gidde Palema), men en rejse i front for sin træner Anders F. Jensen gjorde, at sejren nu kom. Fra start strøg Pif til front og fik siden lov til at dæmpe farten til 1.17,7 de første 1000 meter. Det skulle gøre løbet til et speed-opgør, og sådan blev det.

Ind på det lige sidste gang kom favoritten Prada Cloc i et vældigt skud for Ole Bender, men nå frem til Pif, som havde fået trukket vat med 100 meter igen, kunne den fynske hest ikke. Tredjepladsen gik til Pretty Line, som for jockey Kristopher Virklund var første hest i angreb på sidste langside i 3. spor og holdt farten godt til målstregen.

»Normalt skulle Pif have mere at skyde med til slut i dag, men det var et rigtig godt skridt fremad. Hun er i hvert fald på rette vej nu efter, at hun slet ikke ville tænde til, men lidt alternativ behandling har åbenbart hjulpet, og om 14 dage, så er hun der helt«, lovede Anders F. Jensen både sine 15 glade anpartsejere og Lundens publikum. Vindertiden blev 1.16,1a/2000 meter.

Anders F. Jensen hjemmeside: Klik på linket.
http://www.andersfjensen.dk/

Ekstra bladet skrev:

11. løb Hoppederbyprøve IV
Anders F. Jensen prikkede spidsen med Pif og blev i front til målstregen. Favoritten Prada Cloc havde det svært fra spor 12, men sikke en afslutning til andenpladsen. Tredjepladsen gik til Pretty Line, men Kristopffer Wiklund får ikke en start i derbyet.

Vinderhoppen har haft lidt problemer med helbredet.
- Normalt skulle hun have lidt mere at skyde med til slut. Det må vi se at få i hende til om 14 dage. Vi har fået stor hjælp fra nogle alternative behandlere, sagde Anders F. Jensen efter sejren med andelhesten Pif, der er solgt i 15 anparter.


----------------------------------------------------------------
Programet til derbyprøverne på søndag.
http://www.travbanen.dk/default.asp?id=76

----------------------------------------------------------------

Skrevet af Børge d. 9. august 2011.

Så er startlisten kommet til søndag.
 
Pif skal starte i 11 løb, har fået startspor 5.
 
Det er de 2 første der går direkte til Derbyet, og de 2 bedste  3ere, dem med den bedste tid, det går videre.
 
Det er 4  kval løb for hopperne.
 
På forhånd er der lavet et pointberegning, hvor de 2 bedste ( Picture FH, Peak Performance ) der kvalificere sig uanset hvad de bliver i prøven.
 
Men spændende bliver det, Håber der er stor opbakning på søndag, løbene starter kl. 13.

Startlisten kan hentes på linket:  http://www.trav.dk/files/sysadmins/indhold/Startlister/lunden.pdf----------------------------------------------------------------

Hej                       D. 1. august 2011.

PIF skal ud i endnu et rutineløb på onsdag. Klik på linket og se startlisten. Håber det kommer til at gå godt.   
http://www.travbanen.dk/files/startlisten.pdf

----------------------------------------------------------------

Hej                  D. 27. juli 2011

Så er det i eftermiddag at PIF skal ud i prøveløb, spændende og se om hun er ved at være klar. Iøvrigt stort tillykke til Anders og Obelix med det fine resultat igår på Jægerso, det var sgu flot.

Peter

----------------------------------------------------------------

Hej med Jer

Det er ikke fordi jeg ikke opdatere hjemmesiden i øjeblikket, men der er bare ikke noget nyt vedr. PIF, hun er stadig ikke på toppen, så vi håber bare på at hun snart er frisk igen. Jeg har opdateret resultaterne og sat referatet fra generalforsamlingen ind. Vi kan glæde os over at det går super godt med Obelix, som har præsteret super på det seneste. I kan læse meget mere om det på Anders hjemmeside.
http://www.andersfjensen.dk/
God sommer
Peter
--------------------------------------------------
Så er der endelig noget nyt:🙂

Skrevet af Lea d. 15. juni 2011.

Så går turen til Sverige
Onsdag d. 15 juni 2011
Sidste gang vi meldte til start på Jägersro måtte vi desværre aflyse pga sygdom, men denne gang skulle vi gerne være klar til at besøge den svenske bane, tirsdag d. 21 juni.
Anders melder Pif fin og klar, hun har senest trænet flittigt og ser godt ud.
Pif skal ud i 3. løb og har fået startspor 7. Med tillæg på 20 meter er distancen 2160m og i vognen sidder vores træner, Anders F.
Formålet har været at forsøge at finde et rimeligt løb til Pif, hvor konkurrenterne er nogenlunde jævnbyrdige, da hun jo ikke har så meget erfaring i bagagen fra i år. Der er desværre ikke så mange løb at vælge mellem, men dette er bedste bud.
-------------------------------------------------------------
D. 16. maj 2011

Lidt nyt fra Anders vedr. Pif på Lundens hjemmeside, klik på linket.
http://www.travbanen.dk/default.asp?id=1&guid=%7BEED0E4C3%2DDD2A%2D8A4F%2D8FCC%2DEE1107BC1A6E%7D&cat=%7B02653A51%2DE0DC%2D0C9C%2DB688%2DF1B53044DF38%7D&view=page&type=news
----------------------------------------------------------------
Skrevet af Børge d. 8. maj 2011

 
Vi viste alle det ville blive en stor mundfuld for vores hest,
Pif fik en fornuftig start som 3 indvendig, de kørte 11 de første 500 m, 14 den første km, Anders kommer ud i 3 par udvendig med en km igen, perfekt, men Pif magter ikke at skifte tempo da de kører igen på sidste langside. Pif får en ærgerlig galop på, på et tidspunkt hvor de kører rigtig stærkt igen, uden fejl vil jeg mene Pif vil blive et sted mellem 3 og 5, i en tid ca.15.5,
De fleste af hestene gik nærmest i mål på grund af det høje udgangstempo, så vindertiden på 15.0 var rigtig fint.
Formen på Pif er god, og hun var bedre på dagen end sidste start.
Så vi må se fremad.
Næste start er ikke planlagt.
 
Hilsen Børge

-----------------------------------------------------------

Der er kommet startliste til søndagens løb i Odense, Pif starter i løb 6 med startspor 1. Startlisten kan hentes her:
http://www.trav.dk/files/sysadmins/indhold/Startlister/odkort.pdf

--------------------------------------------------------
Skrevet af Lea:

5. plads og uofficiel banerekord
Torsdag d. 28 april 2011
Det var et virkelig godt løb, som Pif startede sæsonen med, men også et løb hvor alle kræfter blev sat ind. Pif løb ca. 15 den første km og førte siden løbet ind i opløbet, hvor kræfterne slap op ca. 150 meter før mål.
Det blev til en fin 5. plads i flotte 1.16,2 tid og uofficiel banerekord. Tidligere banerekord for 4 årige hopper over samme distance, i voltestart, er 1.16,4. For at sætte rekord skulle Pif altså have vundet løbet.
Vi kan kun beundre Pif og hendes præstation og ser frem til næste start. 
Pif har i dag været frisk og frejdig på folden, men senere på dagen måtte en træt travhest altså lige have en lille middagslur i boksen. Der var blødt i halmen og så blev der ellers taget dybe vejrtrækninger i drømmeland. ---------------------------------------------------------------------------
Hej

Jeg har fået nogle rigtig gode billeder af Pif fra løbet i onsdags på Lunden fra Lea, tak for det Lea. De er lagt ind i fotoalbummet.

Jeg har desuden fået lagt de 2 sejre fra august 2010 ind. Der er lavet en menu for hvert løb, så husk at løbene ligger som undermenu til "Se Pifs løb".
De er taget fra Anders F. Jensens rigtig fine Youtube kanal. I kan finde linket til denne kanal under "Se Pifs løb"

Peter

----------------------------------------------------------------

Pif til start på Lunden d. 27. april 2011.

Pif skal starte i 4. løb - spor 6 med 20 meters tillæg. Der er 20.000 kr. til vinderen.

Programmet kan hentes med dette link:
http://www.travbanen.dk/default.asp?id=71

Håber at se mange af Jer.


-------------------------------------------
PIFs sæsondebut:

PIF starter i rutineløb på lunden onsdag d. 20 April, kl ca 17.30.
----------------------------------
Rutineløb er lige på trapperne

Torsdag d. 14 april 2011

Mens vi venter på at sommeren og det gode vejr kommer, kan vi glæde os over at Pif er tilbage på træningsbanen med fuld energi. Hun går godt arbejde med fin puls/form og ser ikke mindst let og ubesværet ud. Alle tegn tyder på at det skal blive en god sæson, og Anders F er meget positiv og optimistisk.
Planen er at vi onsdag d 20. april starter i et rutineløb på Lunden. Husk at rutineløbet ligger efter de normale løb, så det skulle være muligt for alle ejere at komme og se hende.


--------------------------------------------------
Hej med Jer

Mens vi venter på at vores hest skal komme igang, bliver det nu muligt at gense Pifs tidligere løb på vores hjemmeside. De er taget fra Anders You Tube kanal, som iøvrigt er et besøg værd, i finder den under menuen "link".
 I øjeblikket har vi kun et løb, men Lea arbejder på at vi kan få flere alle de tidligere løb ind, så følg med i menuen "Se Pifs løb", hvor de løbende vil blive lagt ind.

Peter

-------------------------------------------------

Skrevet af Børge d. 30. marts 2011.

Hej alle

Den nye sæson er lige på trapperne, for Pifs vedkommende.

Pif går sine intervaller med god puls, var på skovbo i dag til sit første
hurtigarbejde, og uden check og forsko, gik hun let 1.25 med en puls på 15,
hvilket er helt tilfredsstillende.

Skal på skovbo igen om 10 dage, og hvis det stadig går efter planen, skal
Pif i rutineløb onsdag d.20 April, spændende.

Med tanke på at man skal glæde sig når det går godt, fik vi lige en
forskrækkelse, da  Anders ringer og siger at Pif er syg af forstoppelse, og
det ser alvorligt ud, men efter 8 - 9 timer, og masse behandlinger, kom hun
sig, og var faktisk frisk dagen efter.
Men føj for en oplevelse.

Håber folk er klar til en forhåbentlig kanon sæson, med en masse gode og
sjove oplevelser.

Hilsen Børge


--------------------------------------------------
PIF årets 3-åring på Lunden 2010.

D. 4. marts 2011

PIF blev igår aftes kåret som årets 3-åring på Lunden 2010. Det skete i konkurrence med Peak Performance og Picture FH. PIF fik 37 stemmer, 28 til Picture FH og 8 stemmer til Peak Performance. 
Vi havde en super aften på restaurant Skjoldgaarden med god mad og godt selskab. Vi var hele 21 mennesker der havde tilmeldt sig, så vi var talrigt repræsenteret. Det var ikke fra Pif alle sammen, der var også deltagelse fra personerne omkring Obelix og så var Team Fachman også på plads. Der skal defor også lyde et stort tillykke til Obelix som blev årets 4-åring på lunden. Sidst men ikke mindst et stort tillykke til Anders som blev den store triumfator med to ud af fem kåringer.

Kig i "Fotoalbummet" for at se flere billeder fra festen. Hvis der er noger der har nogen gode billeder, så mail dem til mig.

Peter