Sejrsløbet på Solvalla d. 26. maj 2012

Skrevet af Børge d. 29. maj 2012🙂

 
Ingen tvivl, når vores hest er i orden, så er hun god, rigtig god.
 
Pif ankom til solvalla i Stockholm ca kl. 23 fredag aften, efter en tur på ca 9 timer, Pif er en god rejsehest, bruger ingen unødvendig energi på transporten, spiser og drikker, og er ved godt humør.
 
Lørdag morgen starter løbene allerede kl 10.30, Finn og jeg er der kl 8.30 og må stå i kø for at komme ind!!!
I løbet af en time er der ca 25000 - 30000 mennesker, helt vildt.
 
Omkring kl 12 kommer Pif på banen første gang, udelukkende for at hun skal se banen og få stivheden ud af kroppen ( Ingen folde )
Pif går forbi publikum og ligner en hel million, en rigtig dronning.
 
Da det først er 15 løb hun skal starte, er der rigtig god tid, Pif skal have den rigtige opvarmning ved 11 løb, men der vinder vores kusk Peter Ingves et løb, så Anders varmer hende selv, osse der ser hun helt vildt godt ud.
 
!5 løb skal til at starte, og pludselig kommer nerverne, man blir vildt nervøs, Peter giver Pif en god start, kommer til at sidde som 2 par udvendigt de første 300 meter, kravler ned som 3 indvendigt, der tager Peter en kæmpe chance, får måske aldrig muligheden for at komme ud, men med 600 meter tilbage får Pif hullet, kommer ud i andet spor, og så går det stærkt, rigtig stærkt, en efter en æder hun dem, kommer til opløbet som førende, trækker fra dem alle, undtagen en som synes at Pif skal have kamp til stregen, kommer tæt på, men Peter giver Pif besked på at gøre arbejdet færdig, og det gør hun, helt  helt VILDT.
Pif vinder i tiden 13.2 over 2140 meter, ny rekord, præmie 100000 svenske kroner.
Man skal huske at lige netop denne dag er den dag hvor alle vil vinde løb, så det er gode heste der starter, så Pifs præstation er virkelig så man ikke helt forstår det, helt kanon, langt over forventning.

Man skal også huske, at hvis ikke Anders og hans team er så dygtige som de til at træne hestene og passe dem, så havde vi ikke en hest som er så god, så stort tillykke til Teamet omkring Pif.
Prøver at få løbet, så vi kan se det.
 
Børge-------------------------------------------------------------------------------

FANTASTISK - FANTASTISK🙂🙂🙂
 
PIF kom til tops på Solvalla. Børge vil komme med et fyldigt referat fra turen til Stockholm, men inden da kan vi læse hvad de forskellige medier skrev om sejren.

Anders hjemmeside: klik her.

Travservice: Klik her.

Ekstra bladet: klik her.

Trav og Galop: klik her.-----------------------------------------------------

STATUS FRA STOCKHOLM.🙂

PIF ankom igår aftes kl. 22.30 til Solvalla. Rejsen tog ca. 9 timer, hun spiser godt og er godt tilpas. Skulle hilse fra Børge og sige at det er en fantastisk travbane.

Peter

----------------------------------------------------------------

Fredag d. 25. maj 2012

Så er der kommentarer fra Anders vedr. løbet imorgen klik her.

ATG har også chancevurdering: Klik her og gå ind under tips fra Danmark.

På Danske Spils hjemmeside tror eksperterne ikke, at den er imellem de 4 første, men klik her og se kommentarerne.

-----------------------------------------------------------------

Mandag d. 21. maj 2012.

PIF til start i Eliteloops weeekenden på Solvalla.

Vi er så heldige at være på startlisten om lørdagen i et hoppeløb. med Peter ingves i vognen. Det drejer sig om løb 15, 2140 meter med startspor 4. Der er en førstepræmie på 100.000 Skr. 🙂. Programmet kan hentes ved at klikke her.

For dem der gerne vil se Pif live, så er Solvalla (Stockholm) ca. 600 km. fra København.
Men Børge vil godt vide om der er interesse for noget fælles angående kørsel, evt fredag og hjem lørdag, så kontakt Børge hurtigst muligt.

Jeg kommer tilbage med yderligere info, når programmet og chancevurderinger er klar.

Peter